Philips All In One Pressure Cooker Memudahkan Kerja di Dapur

June 05, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Bila datangnya bulan puasa macam-macam juadah hidangan untuk berbuka kita boleh lihat kan.. Dan sempena sambutan raya tak lama lagi Philips All In One Pressure Cooker memudahkan kerja di dapur kita tanpa proses yang panjang. Ya lah macam yang kita semua tahu hidangan melayu tradisional seperti rendang, kari dan sup mengambil masa yang agak panjang untuk menyediakannya kan. Dengan ada Philips All In One Pressure Cooker dapat memudahkan kerja, menjimatkan masa kita di dapur dan kita ada lebih masa bersama keluarga tersayang...

philips all in one pressure cooker memudahkan kerja di dapur


Philips All In One Pressure Cooker Generasi Baru

Philips All In One Pressure Cooker kali ini berkerjasam dengan Chef Marina Mustafa kerana beliau mempunyai pendekatan inovatif bagi menyediakan masakan tradisonal di rumah yang lazat dan sihat. Mereka berkongsi wawasan dalam menawarkan resepi bukan sahaja lazat tapi sihat untuk pelanggan dan dengan adanya Philips All In One Pressure Cooker generasi baru ia tak lagi mustahil menurut Pengurus Philips Malaysia Muhamad Ali Jaleel

Dilengkapi sistem masakan pintar dan menawarkan pengalam memasak yang boleh laras samada korang nak masak cepat (saute), membakar, memanaskan atau nak memanaskan semula masakan dalam satu mesin. Selain daripada tu korang juga boleh mengukus dan juga membakar. Semua dalam Philips All In One Pressure Cooker..

philips all in one pressure cooker memudahkan kerja di dapur

Bercerita kelebihan Pihilips All In One Pressure Cooker nie kan, bahagian dalam periuk diperbuat daripada aloi aluminium sangat tahan lama dan menawarkan pengaliran haba dengan lebih menyeluruh serta hasil masakan yang rata. Ia juga disalut Whitford keemasan istimewa, anti calar dan tak melekat..menarik kan..? Haa.. korang kena dapatkan satu untuk korang mudah kerja kat dapur raya nanti tau..

philips all in one pressure cooker memudahkan kerja di dapur

Tunggu nanti Kak Sue akan kongsikan resepi Rendang Tok Perak kat sini resepi dari Chef Marina Mustafa dengan mengunakan Philips All In One Pressure Cooker hanya dengan 20 minit sahaja.. teruja tak? Nak tahu, korang jangan lupa singgah blog Kak Sue lagi nanti ya..

Harga Philips All In One Pressure Cooker

Dengan harga RM799, korang boleh dapatkan Philips All In One Pressure Cooker (HD2137/62) di Philips Brand Store Publika Shopping Galery dan The Garden Mid Valley, kedua-dunya di Kuala Lumpur dan di Sutera Mall, Johor Bahru. Philips Experience Store di Menara Axis Petaling Jaya dan Pulau Pinang. Juga disemua rakan runcit dan pengedar di seluruh negara dan dalam talian Blip.my dan Kedai Rasmi Philips di Lazada kat sini Philips Official Store Now On Lazada Malaysia

Untuk info lebih lanjut korang boleh singgah nia tau All In One Pressure Cooker

 






You Might Also Like

11 ulasan

  1. wahduh duh duh kak... kalau dpt satu ni semua masakan semudah ABC.. haishhh ngida periuk camni..

    ReplyDelete
  2. ya Allah kak sue.. periuk idaman ni.. kalau la ita dapat satu ni.. huwaaa.. mau nangis rasanya ni... seminggu menu dari pressure cooker je.. kompom! hahaha

    ReplyDelete
  3. wahhh.. bertambah jimatlah masa utk memasak dgn periuk ni nanti.. :)

    ReplyDelete
  4. Bestnya ada pressure cooker ni kak sue. Senang keje dibuatnya. Nak buat apa semua boleh. Periuk idaman ni.

    ReplyDelete
  5. Wah.. Lagi senang lah nak masak lepas ni.. Cepat dan menyihatkan

    ReplyDelete
  6. Wah lagi best lah aktiviti masak u lepas ni

    ReplyDelete
  7. Bestnya, periuk idaman ni 😍😍😍

    ReplyDelete
  8. The best part akak dapat pressure cooker tu free kannnnn....alaaa...nak jugak free

    ReplyDelete
  9. bestnya kak sue dapat cooker ni

    ReplyDelete
  10. aida ada 1 pressure cooker.
    dpt hadiah few years back.
    zaman skang ni, nak cepat.
    wajib ada 1 pressure cooker ni :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.