Air Kelapa Laut Man Java di Pasar Ramadhan

June 13, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Kak Sue nak kongsikan dengan korang senarai peniaga yang menjual Air Kelapa Laut Man Java di Pasar Ramadhan pada tahun nie. Ada masih di pasar ramadhan yang sama, ada juga penambahan di tapak pasar ramadhan baru. Jom kita tengok jom kat mana korang boleh dapatkan air Kelapa Laut Man Java nie.. 

air kelapa laut man java di pasar ramadan
Gerai Man Java di Bandar Tasik Puteri, Rawang

Senarai Peniaga Air Kelapa Laut Man Java di Pasar Ramadhan

Alhamdullilah setiap tahun masih ada peniaga yang sama sudi berkerjasama dengan kami. Terima kasih juga untuk semua peniaga baru yang memilih jenama Man Java Kelapa Laut antara pilihan minuman di gerai mereka. Kak Sue kongsikan kaat sini beberapa senarai peniaga air Kelapa Laut Man Java di Pasar Ramadhan tahun nie..
air kelapa laut man java di pasar ramadan
Gerai Ejai di Pasar Ramadhan Pekan Rawang
Gerai Puan Ayang di Klang
air kelapa laut man java di pasar ramadan
Gerai Fauzi di Kapar, Klang
air kelapa laut man java di pasar ramadan
Gerai Naim di Kuala Selangor
air kelapa laut man java di pasar ramadan
Gerai Enol di Selayang
air kelapa laut man java di pasar ramadan
Gerai CT Zura / Imran di Greenwood Gombak
air kelapa laut man java di pasar ramadan
Gerai Fara di Pasar Ramadhan Jalan TAR
air kelapa laut man java di pasar ramadan
Gerai Baim di Kuala Kangsar, Perak


air kelapa laut man java di pasar ramadan
Gerai Edy di Raub, Pahang
air kelapa laut man java di pasar ramadan
Gerai Nonie di Kuantan, Pahang

Haaaa.. nie antara senarai gerai peniaga-peniaga yang menjual air Kelapa Laut Man Java, pada yang ada di kawasan berdekatan boleh datang singgah beli untuk juadah berbuka puasa. Apa yang terlebih kurang korang boleh kongsikan dengan kami nanti ya. Kak Sue akan update lagi nanti senarai peniaga dari masa ke semasa. jemput singgah ya.. papai!








You Might Also Like

8 ulasan

  1. Semoga jenama Man Java meniti dibibir penggemar air kelapa laut. Semoga bertambah murah rezeki di bulan Ramadhan ni. . Kak sue. Pasar Ramadhan Banting tahun depan Man Java masuk ea..

    ReplyDelete
  2. Xpernah lagi try minum tp biasa dh dgr...

    ReplyDelete
  3. Mudah-mudahan lepas ni bertambah berkembang perniagaan air kelapa laut man java ni ye kak.

    ReplyDelete
  4. Kak su area shah alam pulak lepas ne. Miza doakan kak su sekeluarga dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  5. Sedapnya air kelapa laut. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki kak Su :)

    ReplyDelete
  6. Semoga makin banyak gerai air kelapa laut man java nie..
    Sedapnya dapat minum waktu berbuka..

    ReplyDelete
  7. Kipidap kak..moga Man Java terus maju

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.