Pertama Kali ke Sepetang Bersama Blogger

May 13, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Hari nie Kak Sue berkesempatan untuk pertama kali ke Sepetang Bersama Blogger. Sebelum nie Kak Sue tengok kawan-kawan blogger yang lain aja pergi. Tapi kali nie Kak Sue berpeluang pergi bila Kak Sue terima hadiah tiket dari kawan blogger yang baik hati. Terima kasih tau awak. Teruja Kak Sue bila pertama kali ke Sepetang Bersama Blogger.. awal-awal dah sampai kut.. hihihi..

pertama kali ke sepetang bersama blogger
Sepetang Bersama Blogger 2017

Sepetang Bersama Blogger 2017

Dapat juga Kak Sue ke Sepetang Bersama Blogger 2017. Ikutkan Kak Sue segan sangat nak ke majlis nie tau, ya lah Kak Sue nie blogger picisan ja kan. Tapi kawan-kawan blogger beri semangat supaya Kak Sue pergi. Kata mereka untuk luaskan network dan tambah ilmu. Jadi Kak Sue kuatkan semangat ke majlis nie, nasib baik dapat pergi bersama Khir Khalid dan Ana Jingga, tak ada lah segan sangat kan..


Sepetang Bersama Blogger - bersama blogger hebat Ana Jingga dan Khir Khalid ( Gambar sumber FB Ana Jingga )


pertama kali ke sepetang bersama blogger
Sepetang Bersama Blogger - bersama blogger hebat Eny Abdullah, Ana Jingga dan Tuan Haji Amir ( Gambar sumber dari FB Ana Jingga )
Sepetang Bersama Blogger - bersama blogger hebat Suria Amanda




Sepetang Bersama Blogger - Blogger hebat dari utara Arz Moha
pertama kali ke sepetang bersama blogger
Sepetang Bersama Blogger - Selfie beramai-ramai (Gambar sumber dari FB Cik Lily)




pertama kali ke sepetang bersama blogger
Sepetang Bersama Blogger - Seifie lagi.. (Gambar sumber FB Aiin Baharom)
pertama kali ke sepetang bersama blogger
Sepetang Bersama Blogger - Selfie lagi.. (Gambar sumber dari FB Atie Hilmi)


Sepetang Betsama Blogger - bersama blogger hebat Kak Cik Juriah
Majlis sepetang bersama blogger bukan majlis biasa tapi majlis ilmu dapat belajar dan juga dapat kenal bleogger-blogger lain bagi mengeratkan silaturahim. Memang seronok sangat dapat berjumpa kawan-kawan blogger yang sebelum nie kita bertegur sapa di media sosial aja kan dan hari nie dapat bertemu muka.  Untuk pertama kali Kak Sue datang ke Sepetang Bersama Blogger nie, Kak Sue dapat belajar beberapa perkara yang telah dikongsikan oleh ahli panel. Tajuk yang dikongsikan semua menarik belaka, memang banyak manfaatnya.. rugi tau kalau tak datang..

Semoga lain kali Kak Sue dapat hadirkan diri dengan majlis macam nie lagi. Rasanya kalau ada peluang macam nie kita sebagai blogger patut menghadirkan diri. Bukan setakat dapat ilmu baru, juga dapat mengeratkan silaturahim sesama blogger. Semoga jumpa lagi di majls tahun depan, papai!




You Might Also Like

14 ulasan

  1. ala..kita tak sempat berjumpa...harap lain kali dah la kita bertegur sapa ya Sue

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah, ramai sangat kan semalam tak sempat dah. Harap jumpa lagi lain kali ya 😘

      Delete
  2. Thanks kak sue tolong ana kenalkan dgn beberapa blogger semalam. I really appreciate your kindness. InsyaAllah kalau ada rezeki boleh jumpa lagi akan dtg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama Ana, ala Kak Sue kenalkan mana yang Kak Sue kenal dan biasa dengan mereka. Kak Sue pun sebenarnya pun masih nak suai kenal juga dengan bloggers hebat yang lain macam Ana.. harap dapat jumpa lagi ya 😘

      Delete
  3. Salam perkenalan dari Pisyek walaupun tak sempat nak bertegur sapa di #SBB2017. :D

    Latest: Pengalaman Pisyek di SBB2017

    ReplyDelete
  4. seronoknya, i'allah tahun depan cik timm nk try join~

    ReplyDelete
  5. Bila saya baca tajuk entry saya ingatkan para blogger berjumpa kat Kuala Sepetang sebab Sepetang tu capital letter hehe

    ReplyDelete
  6. Seronok luaskan empayar. Dan berkenalan dgn blogger2 lain.

    ReplyDelete
  7. besnya. tahun depan kalau ada lagi bawak saya bersama ya kakak, haha.

    ReplyDelete
  8. Tahun ni jue tak pergi sob sob sob.. 2 tahun lepas jue pergi.. 2015 siap menang treaseure hunt no 1 lagi.. 2016 pergi time pregnant..

    ReplyDelete
  9. Bestnya.. Luaskan kuasamu.. Hihi

    ReplyDelete
  10. AMboi, bergambar sakan nampak

    ReplyDelete
  11. untungnya kak sue dapat peluang.. harapnya tahun depan kita boleh sama-sama join ye kak!

    ReplyDelete
  12. hee~ sakan akak ye.. atie geram dengan pipi akak yang bulat tu.. hahahaha~ adoi.. senyum lagi kak.. senyum..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.