Koreal Cosmetics Smoothie Foudation 8 in1

May 12, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Semua orang nak cantik kan. Tambah kita sebagai orang perempuan memang pentingkan kecantikan kalau boleh setiap masa aja nak cantik. Tapi bukan senang juga nak pastikan kecantikkan tambah kulit kita nie. Jom Kak Sue nak kongsikan dengan korang tentang macam mana nak jaga kecantikan kulit dengan Koreal Cosmetic Smothie Foundation 8 in 1 nie kat korang.. Apa yang menarik tentang Koreal Cosmetics Foundation nie..? Jom kita baca seterusnya..

koreal cosmetics smoothie foundation

Koreal Cosmetics Foundation

Sebelum nie Kak Sue pernah cuba foundation yang lain tapi kali nie Kak Sue nak cuba Koreal Cosmeics Smoothie Foundation pula. Bahan-bahan yang ada dalam Koreal Cosmetic nie seperti Vit C, Vit E, Triple Stemcell, Shining, SPF 35, Salmon collagen, Titanium Dioxide dan Dimethicone. Haa.. siap ada vitamin C lagi kan, memang baik untuk kulit tau tambah dengan bahan-bahan lain yang menjadikan kulit kita lembap, licin dan berseri..

Cara guna Koreal Cosmetics Foundation

Sama aja cara pengunaan foundation yang lain, senang aja..
1. Picitkan sedikit foundation bersaiz sepeti pearl di hujung jari
2. Letakkan sikit-sikit di seleuruh muka dan leher
3. Ratakan, untuk jadikan kulit kita lembap, licin dan berseri


koreal cosmetics smoothie foundation


Kesan Penggunaan

Kesan penggunaan seawal 7 hari tau, kira kena pakai konsisten lah kan. Dapat mengurangkan bintik-bintik hitam dan kulit kelihatan glowing. Istimewanya makin lama korang pakai makin muda sebab dalam foundation nie ada Triple Steamcell dan macam-macam lagi macam Kak Sue dah bagi tahu tadi. Best kan, korang mesti cuba tau nanti..

Selain dari tu keunikan foundation 8 in 1 nie kan, tahan lama, tahan peluh dan kurang berminyak. Selesa dipakai pada bila-bila masa, ringan dan tak bercampuk. Kak Sue tak suka pakai foundation menampakkan muka kita berminyak, pastu rasa muka berat ja..tak selasa tau. Kiranya foundation Koreal Cosmetics nie kena dengan ciri-ciri yang Kak Sue nak lah dalam menjaga kecantikan kulit Kak Sue..

Bawah nie Kak Sue kongsikan testimoni pengguna Koreal Cosmetics

koreal cosmetics smoothie foundation


koreal cosmetics smoothie foundation


koreal cosmetics smoothie foundation

Harga bagi sebotol Koreal Cosmetics Foundation nie RM87 aja dan untuk 120 pelanggan terawal korang akan terima free gift bernilai RM75. Haa.. beli barang siap dapat free gift lagi. Korang cecepat order tau. Kak Sue kongsikan detail kat bawah boleh intai lelaju ya..

Koreal Cosmetics Smoothie Foundation
Whatsapp
019 256 5008
atau klik link http://www.wasap.my/60192565008
Facebook
Instagram
Website



You Might Also Like

9 ulasan

  1. kesan seawal 7 hari. Bagus juga ni kak

    ReplyDelete
  2. bestnya produk ne. cm kena telan semua vitamin tu. ne sapu jew dah dapat kesan. Nak beli jugakkkk

    ReplyDelete
  3. wahh.. memang nampak glowing kak sue.. :) paling best sebab ada rumusan collagen ikan salmon tu kan.. bukan senang nak dapat.. :)

    ...

    ReplyDelete
  4. Patut lah nampak makin cun. Tak sabar nk jumpa esok. :)

    ReplyDelete
  5. Mcm best je bleh try ni

    ReplyDelete
  6. kite suka pakai foundation ni. Bekas pun comel je...hehe

    ReplyDelete
  7. Local produk te sis. Botol nmpk menarik mcm botol serum.

    ReplyDelete
  8. Patut la Kak Sue nampak berseri je.. Produk ni lelaki boleh pakai tak? >.<

    ReplyDelete
  9. o.. ni la rahsia nampak cantik aritu ye.. patut la.. hee~

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.