Kelapa Laut MAN JAVA | Senarai Peniaga Pasar Ramadhan 2017

May 06, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Tak lama lagi kita akan meyambut bulan Ramadhan dah kan. Macam biasa Kak Sue nak upadate info Kelapa Laut MAN JAVA senarai peniaga Pasar Ramadhan 2017. Rasanya dah banyak kali Kak Sue ingatkan disetiap post entri peniaga Kelapa Laut Man Java nie, tapi Kak Sue ingatkan lagi bagi peniaga yang baru

kelapa laut man java senarai peniaga pasar ramadhan 2017


Senarai Peniaga Pasar Ramadhan 2017

Setiap satu kawasan, hanya satu agen sahaja dibenarkan membekal produk kami. Untuk pasar malam, pasar pagi dan pasar Ramadhan juga dibenarkan hanya seorang peniaga bagi mengelakkan kesulitan atau masalah pada kemudian hari. Kalau boleh pihak kami tak mahu ada perkara berbangkit bila dalam satu kawasan atau pasar ada beberapa peniaga Kelapa Laut MAN JAVA, tapi kalau ada peniaga tak kisah, setuju dan bersedia bersaing secara sihat itu tak ada masalah bagi pihak kami

Pihak kami juga tidak akan bertolak ansur kalau ada antara peniaga yang mengubah nama atau rasa produk kami tanpa berbincang terlebih dulu. Kalau tertangkap atau pihak kami dapat tahu bekalan produk dari kami akan diberhentikan serta merta, harap ambil tahu dan faham ya. Nak rebranding atau apa semua boleh bincang..

Untuk repeat order seperti yang dah diberitahu pada order yang pertama, sila buat order tiga hari sebelum penghantaran atau yang nak ambik sendiri tu ya. Sertakan sekali nama, tempat dan kuantiti barang bagi mengelak sebarang kesulitan. Setiap hari kami susun jadual penghantaran jadi kalau yang tak buat awal nanti jadi kelam kabut. Sekian untuk kali nie, harap dapat beri kerjasama dan terima kasih kepada semua peniaga lama dan baru yang sudi bekerjasama dengan pihak kami lagi pada tahun nie. Semoga kita sentiasa dipermudahkan urusan dan dimurahkan rezeki tahun nie. Rezeki sama dikongsi!

Kelapa Laut MAN JAVA | Senarai Peniaga Pasar Ramadhan 2017

PENANG
1. Kepala Batas - Zam (Agen Penang)

PERAK
1. Pantai Remis - Azman
2. Kuala Kangsar - Bahrin
3. Langkap - Shahrul
 4. Menara Condong Teluk Intan - Ina / Nasir
5. Erman - Pasar Ramadhan Teluk Intan
6. Manjung, Lumut - Ahmadi
7. Sri Iskandar - Hairul

KEDAH
1. Kulim - Mie

SELANGOR
1. Kuala Selangor - Naim
2. Bandar County Home - Nazri
3. Rawang - Ejai
4. Bandar Tasik Puteri, Rawang - Man Java
5. Petaling Jaya - Mazlin
6. Puchong - Ina
7. Puchong - Ainul
8. Shah Alam - Amri
9. Puncak Alam - Shafiq
10. Kapar, Klang - Fauzi (Agen Selangor)
11. Klang- Azwan * akan update pasar mana
12. Klang - Hidayah
13. Sungai Udang - Ayang
14. Andalas - Ayang
15. Rantau Panjang - Nin
16. Rantau Pnjang - Ina

KUALA LUMPUR
1. Selayang - Jefri
2. Selayang Baru - Faiz
3. Selayang Mall - Adik Jai 
4. Kampung Nahoda - Ayu *
5. Keramat - Azhar
6. Bangsar - Adik Nora
7. Pandan Indah - Azrul
8. Bandar Baru Ampang - Azrul
9. Jalan TAR - Fara Mama
10. Bandar Tun Razak - Shikin
11. Stadium Cheras - Abah Nora

N.SEMBILAN
1. Tampin - Fadli
2. Gemas - Junita
3. Gemenchih - Halimi
4. Jelebu - Ridhuan
5. Felda Pasir Besar - Firdaus
6. Abdullah - Jelai

MELAKA
1. Syukri - * akan update pasar mana
2. Hashim - * akan update pasar mana
3. Pasar Ramadhan Pantai Puteri - Man Pak Lias

PAHANG
1. Kuantan - Noni
2. Raub - Eddie
3. Rizal - Muazam

TERENGGANU
1. Kuala Terengganu - Man (Agen Trengganu)
2. Marang - Khairul Bahri

KELANTAN
1. Kamisah / Azwan * akan diupdate pasar mana

JOHOR
1. Muar - Jais (Agen Johor)
2. Batu Pahat - Yus
3. Larkin - Hafis


Order untuk pasar ramadhan 2017 telah di TUTUP, harap maklum. Terima kasih















You Might Also Like

1 ulasan

  1. Selayang pun ada. Dapat lah rasa nanti. Semoga terus maju kak.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.