Happy Birthday Sayang

May 20, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Hari nie birthday cinta hati Kak Sue Abang Man. Tahun nie nampaknya tak ada buat sambutan atau makan-makan atau masak apa-apa pun. Anak-anak pun semua ada aktiviti masing-masing, tinggal Kakak aja teman Ibu kat rumah. Abang Man sangat sibuk dari awal pagi sampai lah ke malam. Gigih betul lah cinta hati Kak Sue nie mencari rezeki. Sebenarnya tarikh sama hari nie Abang Man nak kena uruskan stok buah Kelapa Laut.. nak tak nak terpaksa lah selesaikan semua tu dulu. Apa pun Happy Birthday Sayang.. nanti kita planning makan-makan ya..

happy birthday sayang
Happy Birthday Sayang

Birthday 2017 Yang Sibuk

Abang Man kadang-kadang birthday beliau sendiri pun tak ingat. Boleh gitu.. hehehe, tambah bila sibuk macam nie tak ada dah nak peduli apa pun. Jenis Abang Man selagi kerja tak siap, makan tak apa tak.. dah selesai semua baru lah nak cari makan. Betul-betul birthday 2017 nie yang sangat sibuk, sampai ke malam pun masih lagi bekerja.. kesian cinta hati Kak Sue.

Tak kisah lah ada sambutan atau tidak, yang penting ingatan kan. Pepagi dah ucapkan Happy Birthday dah kat Abang Man sebelum beliau keluar tadi. Happy Birthday Sayang.. semoga sentiasa dalam lindungan dan rahmat Allah, semoga keluarga kita sentiasa dimurahkan rezeki, kesihatan yang baik dan berbahagia hingga ke Jannah.. aamiin..! We love you more sayang..muah!

You Might Also Like

3 ulasan

  1. Sanah helwah abg man. Semoga berbahagia selalu.

    ReplyDelete
  2. So sweet kak su....happy bday abg man

    ReplyDelete
  3. heppi birthday. moga diberi kelimpahan rezeki dari segenap ruang dan bentuk yang tak disangka-sangka. Insyaallah

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.