BK Bouquet Delivery | Kejutan Untuk Yang Tersayang

May 16, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Sekarang nie semua dah mudah dah kan, zaman serba canggih nie semua hanya dihujung jari. Dulu kalau nak buat sambutan hari jadi, hari ibu atau hari istimewa kalau yang tinggal berjauhan tu setakat ucapan aja lah. Sekarang nie dengan adanya perkhidmatan kejutan untuk orang tersayang, memudahkan kerja dan dapat mengembirakan hati depa kan walau kita berada jauh beribu batu. Kak Sue nak kongsikan dengan korang perkhimatan kejutan untuk yang tersayang dari BK Bouquet Delivery yang kami adik beradik tempah sempena hari jadi Abah dan sambutan hari Ibu yang lepas. Sangat berpuashati tau dengan BK Bouquet Delivery nie..

bk bouquet delivery kejutan untuk yang tersayang
BK Bouquet Delivery - kejutan untuk yang tersayang

Perkhidmatan Istimewa dari BK Bouquet Delivery

Sekarang nie memang tengah top kan perkhidmatan kejutan nie kan, ada bermacam pilihan yang boleh kita buat. Apa yang menarik perkhidmatan istimewa dari BK Bouquet Delivery nie kan.. korang boleh pilih bila nak buat tempahan tu tau. Samada nak bouquet bunga segar, bonquet coklat, kotak dan bakul pun ada. Selain dari itu kan bukan coklat aja, boleh letak make up, cookies dan macam-macam lagi kejutan untuk yang tersayang.. Korang pilih aja nak letak apa, InsyaAllah BK Bouquet Delivery boleh buatkan..

bk bouquet delivery kejutan untuk yang tersayang
BK Bouquet Delivery 
bk bouquet delivery kejutan untuk yang tersayang
BK Bouquet Delivery 

bk bouquet delivery kejutan untuk yang tersayang
BK Bouquet Delivery
bk bouquet delivery kejutan untuk yang tersayang
BK Bouquet Delivery 

BK Bouquet Delivery nie kan, cover kawasan Batu Kurau.. dan kawasan sekitarnya. Bandar Taiping pun mereka ada buat penghantaran juga. Kalau yang tinggal jauh tapi kampung kat Batu Kurau atau Taiping boleh aja nak buat kejutan untuk keluarga di kampung gunakan perkhidmatan mereka nie. Kak Sue jamin korang puashati, perkhidmatan mesra dan cepat dengan harga yang sangat berpatutan lagi. Best kan..

bk bouquet delivery kejutan untuk yang tersayang
BK Bouquet Delivery 
bk bouquet delivery kejutan untuk yang tersayang
BK Bouquet Delivery kejutan harijadi Abah
bk bouquet delivery kejutan untuk yang tersayang
BK Bouquet Delivery kejutan Hari Ibu untuk Mak

Bagi korang yang berminat nak dapatkan perkhimatan dari BK Bonquet Delivery nie macam biasa Kak Sue kongsikan detail kat bawah ya. Dapat mengembirakan Ibu, Abah dan orang yang tersayang tentu satu perasaan yang menyeronokkan, bukan tu saja.. dapat pahala lagi kan.. Korang lelaju intai detail bawah nie ya.. semoga membantu, papai!

BK Bouquet Delivery
Facebook
Instagram
No Tel
011 3340 2430 ( Ain )
011 2658 6793 ( Siti )

You Might Also Like

9 ulasan

  1. Cantik2 gubahan ni. Sesuai sgt utk dijadikan present. Skrg senang kan kak sue. Last minute plan pun takde masalah dah skrg ni. Janji ada duit.

    ReplyDelete
  2. Diorang hantar area Klang Valley x kak Sue, atau cover sesetengah area je?macam best je ni...

    ReplyDelete
  3. kak su parit Buntar dorang cover tak, boleh buat suprise untuk ayah CM di kampung.

    ReplyDelete
  4. nampak muka mak dan abah akak tu ceria je..

    ReplyDelete
  5. Haritu saya buat untuk en.suami ;)

    ReplyDelete
  6. kakak !!! cantiknye bunga tu.. nak jugak !!! hee~

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.