Belvita Biskut Pilihan Sarapan Pagi

May 22, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Kak Sue nak kongsikan dengan korang Belvita biskut pilihan sarapan pagi yang sihat. Sebenarnya kan Kak Sue jarang sarapan pagi, sebab Kak Sue tak boleh nak makan di awal pagi kecuali lapar sangat. Kalau makan aja, nak pula makanan berat mesti sakit perut. Nasib baik ada Belvita biskut nie, sebab tak berat tapi mengandungi bijiran penuh, kaya dengan vitamin dan zat galian

belvita biskut pilihan sarapan pagi
Belvita biskut pilihan sarapan pagi

Belvita Biskut Pilihan Sarapan Pagi

Memula Kak Sue nampak Mak Kak Sue yang makan biskut nie untuk sarapan pagi masa kami sekeluarga bercuti ke Lumut tahun lepas. Kak Sue cuba rasa sekeping biskut, eh sedap pula. Tambah biskut nie katanya dapat membekal karbohidrat kompleks sebagai sumber tenaga. Kira dapat bertahan sampai tengahari lah kan, tak lapar dan beri tenaga kita nak buat rutin harian...

Sekarang Kak Sue pula macam Mak Kak Sue, sentiasa ada stok Belvita kat rumah. Korang yang nak cepat ke pejabat atau tercari-cari biskut pilihan sarapan pagi boleh lah cuba Belvita nie. Macam yang Kak Sue beli nie berharga RM5.90 sekotak dan di pek secara asing setiap dua keping. Boleh dapatkan di kedai runcit atau pasaraya berhampiran..Selamat ber Belvita ya, papai!

You Might Also Like

6 ulasan

  1. sedap! anak2 suka biskut ni!

    ReplyDelete
  2. ari tu ada beli,tapi eddy tak suka dia kata manis nau huhuu

    ReplyDelete
  3. Ana pun suka biskut ni kak. Sedap sgt :)

    ReplyDelete
  4. Sedap biskut nie.. mengenyangkan..

    ReplyDelete
  5. ade haritu suami beli..sedsp

    ReplyDelete
  6. Acik suka bevita, sedap!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.