Mylea Freckles Serum Bakal Tembak Bill Board 1 Malaysia

April 13, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Kita orang perempuan nie bila dah meningkat usia mula lah macam-macam nak kena jaga. Baik dari segi kesihatan mahupun kecantikan. Paling merisaukan masalah jeragat yang selalu datang pada usia yang semakin meningkat. Pening memikir macam mana nak hilangkan jeragat kan.Haa.. meh Kak Sue nak perkenalkan serum jeragat no 1, Mylea Freckles Serum Bakal Tembak Bill Board 1 Malaysia.. hebat kannnn..

Mylea Freckles Serum khas untuk masalah jeragat. Dah tau cara nak hilangkan masalah jeragat korang kan. Mudah aja, cuma sapu je boleh hilang kan jeragat tak kira yang lama atau pun masih baru kat kulit muka.. haaa, menarik kan..

Mylea Freckles Serum Bakal Tembak Billboard 1 Malaysia

Info Produk Mylea Freckles Serum

Mylea Freckles Serum nie bersifar water based, bahan asa dari sumber mineral dan sangat kaya dengan Ekstrak tumbuhan dan buah-buahan. Sesuai dipakai atau dicampur dengan mana-mana produk. Serum ini jugatiada bahan kimia dan diluluskan oleh KKM, jadi korang tak perlu risau tau..

Kebaikan Mylea Serum

- Penawar nombor 1 masalah JERAGAT
- Mencegah jeragat dari MEREBAK dan MENEBAL
- Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah
- MenCERAHkan warna kulit
- Membantu menghilangkan PARUT dan BEKAS JERAWAT
- Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata
- Membantu MENCERAHKAN kulit wajah
- Merawat KULIT KUSAM
- Mengawal masalah KULIT BERMINYAK
- Mengecilkan LIANG PORI
- Membantu anda mendapatkan KULIT IDAMAN dalam jangka masa yang CEPAT, BERKESAN dan TANPA KESAN SAMPINGAN !
Mylea Freckles Serum Bakal Tembak Billboard 1 Malaysia

Cara Pengunaan

Picit sedikit Mylea Freckles Serum pada tapak tangan dan sapu pada bahagain kulit wajah yang bermasalah seperti di atas. (Setitik Frecksles Serum memandai untuk seluruh wajah kerana seruim ini pekat dan tidak berminyak malah terus meresap ke dalam kulit wajah). Disyorkan pakai pada waktu pagi (10 ke 15 minit sebelum make up) dan malam sebelum tidur ( 10 ke 15 minit sebelum apply night cream). Freckles Serum boleh dipakai dengan mana-mana krim siang /malam dan apa-apa jenama yang korang guna tau. Yang penting korang jarakkan masa sekurang-kurangnya 15 minit untuk pastikan serum dah meresap ke dalam kulit. (Dinasihatkan hindarkan dari produk yang mempunyai kandungan kimia yang tinggi kerana akan merosakkan tisu kulit) Sapuan kerap, 2 kali sehari dinasihatkan bagi korang yang nak kesan yang lebih cepat..
Mylea Freckles Serum Bakal Tembak Billboard 1 Malaysia
Harga Mylea Freckles Serum
RM90 satu botol


Kandungan Yang Terdapat Dalam Serum Mylea

Aqua, Propylene Glycol, Unsaponifiable Olive Oil, Cetyl, Ceg Beeswax, Dimethicone, Cucumis Sativus Ekstrak, Citrus Medica Limonium Peel Extract, Symphytum Root Cell Extract (phyto-celltec), Sodium Cocoamphoacetate, LGluthathione, Ascorbyl tetraisoplmitate P, P. Polyacryamide And C13-14, Tocopherol Actate, Arbutin, Isoparaffin And Laureth-7, Phenoxyethnol (and) Ethyloxyglycerin Caprylyl Glycol And Ethyloxyglycerin

Dilulus oleh KKM (NOTI60300607K) Clinically Proven

Korang yang berminat nak cuba produk nie, atau nak jadi agen  boleh tengok detail kat bawah nie tau.. selamat mencuba.. 

Instgram - @mylea.official
Website - Myleaskin.com
No Tel - 017 7778191 / 013 9845104



You Might Also Like

3 ulasan

  1. wanita memang kena jaga penampilan kulit...

    tambahan yang sudah beristeri...tarik perhatian suami...hehe

    ReplyDelete
  2. Supplement yang baik untuk wanita untuk jaga penampilan diri.. 👍

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.