Jom Print Gambar Dengan Droprint

March 02, 2017

Assalamualaikum,hai semua!Kebanyakan dari kita nie memang suka ambik gambar kan,termasuk lah Kak Sue.Setiap gambar tu ada cerita dan kenangan tersendiri memang sayang tau nak padam atau buang.Dulu-dulu kita ambik gambar pakai kamera pastu kita kena cuci gambar kat kedai untuk disimpam buat kenang-kenangan.Sekarang nie tak payah dah susah-susah kita boleh print gambar dengan Droprint menggunakan handphone kita.Pilih aja gambar yang mana kita suka buat bayaran dan dah boleh print gambar dengan Droprint kemudian tunggu aja penghantaran ke rumah..haaa..senang kan..

jom print gambar dengan droprint

Mudahnya dengan Droprint 

Bagi yang belum tahu Droprint nie apa, Droprint nie applikasi untuk print gambar menggunakan handphone.Korang boleh pilih aja mana-mana gambar yang korang suka kemudian log in buat pembayaran dan masukkan detail dan tunggu aja pihak Droprint hantar gambar ke rumah dalam masa seminggu.Kualiti gambar memang best..cantik sangat,suka Kak Sue!

jom print gambar dengan droprint

Jom Kak Sue kongsikan dengan korang cara nak print gambar kat Droprint nie senang sangat.Memula korang download dulu appklikasi Droprint.Kemudian korang pilih nak print biasa,photobook atau giftbox.Kemudian bila korang dah pilih nak print style yang mana korang boleh pilih gambar dari handphone atau boleh pilih kat facebook dan istagram korang juga.Dah siap piliha gambar semua  tekan done dan tunggu gambar diupload dalam sistem.Akhir sekali bila dah siap semua tekan Chek out, masukkan detail korang dan tunggu gambar korang sampai kat rumah nanti..dah siap!


jom print gambar dengan droprint

Cantikkan hasil print gambar kat Droprint nie kan..nanti jangan lupa tau download appklikasi Droprint nie.Harga pun tak mahal sangat servis pun cepat Kak Sue pasti korang puashati sangat nanti..Untuk lebih detail korang tengok bawah nie ya..


jom print gambar dengan droprint


jom print gambar dengan droprint

Droprint
Web : Droprintmy
Facebook : Droprint
Instagram : @droprintapp

You Might Also Like

4 ulasan

  1. Comelnyaaa. buat hadiah pun menarik ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn..jangan lupa tau download Droprint :)

      Delete
  2. cantiknyaaa , rasa nak buat hadiah lah . hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je..ada delivery sampai rumah nie :)

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.