Hadiah Istimewa Dari Seorang Kawan - 2

January 25, 2017

Assalamualaikum,hai semua!Alhamdullilah murah rezeki Kak Sue bulan nie terima hadiah istimewa dari seorang kawan lagi.Kawan yang seorang nie memang kenal dah lama,sama-sama niaga lebih 10 tahun rasanya.Kalau kemana-mana ada aja hadiah istimewa dan rasanya kali nie macam banyak pula hadiah dari beliau.Terima kasih sayangku..

hadiah istimewa dari seorang kawan
Hadiah Istimewa Dari Seorang Kawan - Cantik kan..


Hadiah Istimewa Dari Seorang Kawan -2


Kita dalam berkawan bukan lah nak harapkan pemberian hadiah,cukup lah kawan yang terima kita seadanya,paham buruk baik diri kita dan sentiasa ingatkan kita ke arah kebaikkan.Kawan Kak Sue yang seorang nie memang selalu hadiahkan baik buku agama,makanan dan macam-macam lagilah.

Kak Sue paling suka kalau kongsi bab ilmu agama dan berniaga dengan beliau sebab mudah faham dan santai.Kadang orang tengok 'menjemah' aje depa nie,sedangkan orang tak tahu pun apa kita bualkan!Kami kalau berborak memang riuh rendah dengan gelak ketawa,seronok sangat!Merapu gila-gila punya banyak,baru ceria sikit kan..ehehe..

hadiah istimewa dari seorang kawan
Terima kasih awak atas hadih Istimewa nie ya..
Kadang rasa masa macam sekejap sangat kalau berjumpa dan berborak dah nak kena buat haluan masing-masing.Kalau kita seronok dan selesa macam tu lah kan,sekejap aja rasa masa.Walau pun macam tu kami masih berhubung bertanya khabar bila waktu senang..

Terima kasih sayangku atas pemberian istimewa nie ya.Tak tahu macam mana nak balas budi baik awak nie,Kak Sue doakan semoga rezeki awak murah sentiasa dan dipermudahkan semua urusan awak dunia,akhirat.Semoga ikatan persahabatn kita berpanjangan selamaya..aamiin ya rabb..

You Might Also Like

4 ulasan

  1. alhamdulillah rezeki sis :)

    jom tengok senarai hadiah ga elsa :*
    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/01/senarai-hadiah-sponsor-giveaway-happy.html

    ReplyDelete
  2. Wahh banyak hadiah kak sue, untung lah ada kawan baik mcm tu

    ReplyDelete
  3. cantiknya kak... baik kawan2 akak ni.. mesti akak pun orang yang suka memberi..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.