Puasa Sunat Arafah

Assalamualaikum,hai semua..Hari nie Kak Sue sekeluarga berkesempatan Berpuasa   Sunat Arafah  bersama-sama.Kebetulan Adik pulang bercuti ...

Puasa Sunat Arafah
Assalamualaikum,hai semua..Hari nie Kak Sue sekeluarga berkesempatan Berpuasa Sunat Arafah bersama-sama.Kebetulan Adik pulang bercuti sempena hari raya Aidil Adha yang akan disambut beberapa hari lagi..Dari hari Adik balik ke rumah dah sibuk bagi tahu Kak Sue,nanti Adik nak puasa tau Ibu..ustaz pesan suruh puasa sunat Afarah..baiklah Nak nanti kita puasa sama-sama ya,bersemangat betul Adik..ehehe..

Semoga kita semua terus isitiqomah dalam setiap ibadat kita,bukan bermusim dan bukan setiap kali tiba hari yang istimewa sahaja ya..Kita doakan setiap amal kita akan dapat membantu kita menjadi insan yang lebih baik,juga dapat membantu kita di sana nanti..aamiin ya rabb..

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.