Tetamu Pertama Raya Tahun Ini..

July 14, 2016

Assalamualaikum semua..setiap tahun bila Kak Sue balik ke rumah sendiri di Rawang,Kak Sue akan adakan open house bagi meraikan family dan kawan-kawan.Walaupun macam tu kalau ada kawan yang datang lebih awal atau pada hari lain Kak Sue okay aje..Tetamu nak datang rumah,bawa rahmat dan rezeki tau!Tetamu pertama raya tahu nie ialah dari family KBBA tersayang Qaseh dan family.Pertama kali Kak Sue dapat jumpa Rayyan yang sangat comey tu..selalu tengok dalam gambar ja..Kali nie Kak Sue dapat dukung,bermain dengan Rayyan..suka sangat


Kak Sue tak ada masak apa-apa menu yang istimewa pun cuma kuih raya dan Spagetti Bolognise aja bagi menyambut kedatangan Qaseh dan keluarga..Kadang tetamu datang mereka bukan nak makan sangat pun lebih kepada mengeratkan silaturahim dan menziarah.Kalau waktu lain kadang kita agak sibuk dengan tugas harian kan..Terima kasih tau Qaseh dan keluarga sudi datang beraya ke rumah Kak Sue tau..lain kali datang lagi..tak puas main-main dengan Rayyan yang comel tu..muahhh!

You Might Also Like

1 ulasan

  1. sedapnya lauk..kali ni takdapatla pergi rumah kak sue..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.