Tetamu Pertama Raya Tahun Ini..


Assalamualaikum semua..setiap tahun bila Kak Sue balik ke rumah sendiri di Rawang,Kak Sue akan adakan open house bagi meraikan family dan kawan-kawan.Walaupun macam tu kalau ada kawan yang datang lebih awal atau pada hari lain Kak Sue okay aje..Tetamu nak datang rumah,bawa rahmat dan rezeki tau!Tetamu pertama raya tahu nie ialah dari family KBBA tersayang Qaseh dan family.Pertama kali Kak Sue dapat jumpa Rayyan yang sangat comey tu..selalu tengok dalam gambar ja..Kali nie Kak Sue dapat dukung,bermain dengan Rayyan..suka sangat



Kak Sue tak ada masak apa-apa menu yang istimewa pun cuma kuih raya dan Spagetti Bolognise aja bagi menyambut kedatangan Qaseh dan keluarga..Kadang tetamu datang mereka bukan nak makan sangat pun lebih kepada mengeratkan silaturahim dan menziarah.Kalau waktu lain kadang kita agak sibuk dengan tugas harian kan..Terima kasih tau Qaseh dan keluarga sudi datang beraya ke rumah Kak Sue tau..lain kali datang lagi..tak puas main-main dengan Rayyan yang comel tu..muahhh!

1 comment

  1. sedapnya lauk..kali ni takdapatla pergi rumah kak sue..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤