Piala Malaysia 2015 Tahniah Selangor!

December 12, 2015

Assalamualaikum,Kak Sue nak ucapkan tahniah kepada pasukan Selangor kerana berjaya menjadi johan dan mencapai misi 33 menjulang Piala Malaysia pada tahun 2015 di Stadium Shah Alam.Kepada pasukan Kedah,jangan hampa ye,tahun depan boleh cuba lagi.Kak Sue pun ada kat sana,macam biasa la berniaga..cari rezeki kan,memang terasa kemeriahan dari kedua-dua penyokong..seawal tengahari dah ramai penyokong-penyokong memenuhi perkarangan stadium..
Harap tahun depan pihak FAM dan Stadium Shah Alam dapat memantau penjualan tiket sebab ramai kecewa tak dapat tiket kan,datang punya la awal sekali tiket habis!Begitu jugak dengan peniaga-peniaga rambo,ramai gila tahun nie..letih haih nak bersaing dengan depa..!!Harap ada pihak dapat la memandang isu yang serius nie ye..sekali lagi,tahniah Selangor!!Esok cuti ye..papai!

You Might Also Like

3 ulasan

  1. kitaorg cari gerai sue ..ada nampak org jual kelapa laut tu tapi bukan sue punya..melepas la nak minum free haha :P

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.