Cabaran Gambar Black & White

Assalamualaikum semua,hari nie kawan Blogger dari KBBA Nina yang comel kecik molek dan pandai masak tu,tag nama Kak Sue untuk cabaran gambar black and white yang banyak dah di kongsi oleh kawan-kawan blogger Kak Sue yang lain di facebook.Menarik pulak tengok gambar-gambar depa..semua cun-cun belaka..
Kak Sue sahutlah cabaran Nina untuk post gambar black and white selama lima hari.Nak kena pilih dan ambik gambar yang menarik nie..ehehe..Hari nie gambar pertama Kak Sue adalah mesin jahit model lama mak mertua Kak Sue punya.
Mak memang ada dua,tiga mesin jahit nie,barangan antik lain pun baayak jugak kat rumah mertua Kak Sue nie,tapi nak kena punggah store la pulak nanti.Suka betui kalau tengok barang-barang antik mak..paling suka almari pinggan mak,nostalgia betui!!Tunggu gambar hari kedua Kak Sue kat facebook esok ya,gambar apa pulak la esok ye..papai!

4 comments

  1. cantik sis gambar black n white... memang jahit ni mmg klasik sesuai dgn zaman black n white...

    ReplyDelete
  2. Mama Lissa pun ada satu mesin jahit tu. hehe gambar black and white sesuai dengan gambar2 nostalgic :D

    ReplyDelete
  3. sempat jugak merasa guna mesin jahit ni dulu..klasik giler rasa...
    ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤