Cabaran Gambar Black & White

December 21, 2015

Assalamualaikum semua,hari nie kawan Blogger dari KBBA Nina yang comel kecik molek dan pandai masak tu,tag nama Kak Sue untuk cabaran gambar black and white yang banyak dah di kongsi oleh kawan-kawan blogger Kak Sue yang lain di facebook.Menarik pulak tengok gambar-gambar depa..semua cun-cun belaka..
Kak Sue sahutlah cabaran Nina untuk post gambar black and white selama lima hari.Nak kena pilih dan ambik gambar yang menarik nie..ehehe..Hari nie gambar pertama Kak Sue adalah mesin jahit model lama mak mertua Kak Sue punya.
Mak memang ada dua,tiga mesin jahit nie,barangan antik lain pun baayak jugak kat rumah mertua Kak Sue nie,tapi nak kena punggah store la pulak nanti.Suka betui kalau tengok barang-barang antik mak..paling suka almari pinggan mak,nostalgia betui!!Tunggu gambar hari kedua Kak Sue kat facebook esok ya,gambar apa pulak la esok ye..papai!

You Might Also Like

4 ulasan

  1. cantik sis gambar black n white... memang jahit ni mmg klasik sesuai dgn zaman black n white...

    ReplyDelete
  2. Mama Lissa pun ada satu mesin jahit tu. hehe gambar black and white sesuai dengan gambar2 nostalgic :D

    ReplyDelete
  3. sempat jugak merasa guna mesin jahit ni dulu..klasik giler rasa...
    ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.