Terpilih Best Photo Share Mobile PhotoGraphy

November 10, 2015

Assalamualaikum,Alhamdullilah hari nie gambar Kak Sue terpilih best photo share di group mobile photography yang Kak Sue join belum sampai sebulan pun,iaitu group Sempoi Photography.Terima kasih kepada admin yang memilih gambar Kak Sue sebagai best photo share untuk kali ini.Tambah semangat la Kak Sue lepas nie dok snap gambar sana sini ye..orang tengok pun pelik,apa hal dia nie semacam je tengoknya gigih ambik gambar hari-hari..hihihi..
Sebenarnya kan,setiap apa yang kita buat kena ada minat yang mendalam,baru la kita rasa enjoy dan seronok nak buat sesuatu perkara tu kan.Kak Sue memang minat dan suka ambik gambar,cuma tak tau cara yang betul nak ambik gambar bagi setiap ketogari gambar yang Kak Sue nak ambik tu.Begitu juga bila nak edit gambar agar nampak tak keterlaluan,kena tau caranya,dan Kak Sue masih banyak kena belajar lagi
Terima kasih kepada Sufia Tadza dan Suehana Lee yang banyak membantu minat Kak Sue yang satu nie.Kadang untuk mendapatkan gambar yang cantik tu,ialah masa mula-mula kita ambik gambar tu,edit gambar hanya untuk memeriahkan lagi gambar yang kita ambik tu aje,ulang tayang ayat Suehana jap..ehehe.Selepas nie Kak Sue nak cuba ambik gambar yang lebih mencabar lagi,sebab kebanyakkan gambar sekarang nie banyak gambar bunga aje kan..ehehe..Jumpa lagi dengan gambar-gambar Kak Sue yang lebih mencabar lepas ini ye..ecewah,..hahaha,jangan jemu singgah tengok gambar tau,papai!

You Might Also Like

12 ulasan

  1. Saya pun suka photography..suka amik gmbr bunga.n alam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke..boleh geng la ye.. :)

      Delete
  2. wah ! tahniah kak sue! memamg makin semangat la kan , yana pun suka snap tapi more to awan panatai langit cantai awesome!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Yana,suka pemandangan ye..akak pun suka jugak :)

      Delete
  3. Wahhh.. tahniah ya kak sue

    ReplyDelete
  4. Wahhh! Ada group mobile photography juga ke? Nak join boleh? Anyway tahniah Kak Sue...

    Da jadi followe yang ke #162
    Anyway cantik & comel blog....

    Nak menang Wang Tunai Berjumlah RM4000 tak?
    Dengan hanya kontes review jer... Nak tahu
    Info selanjutnya disini --->Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah n follow sini..boleh aje kalau nak join search kat fb ye..

      InsyaAllah,Kak Sue join nanti :)

      Delete
  5. tahniah sis ☺ rezeki anda..

    ReplyDelete
  6. Congrats kak sue! Gambaq tu memang lawa

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.