Terpilih Best Photo Share Mobile PhotoGraphy

Assalamualaikum,Alhamdullilah hari nie gambar Kak Sue terpilih best photo share di group mobile photography yang Kak Sue join belum sampa...

Assalamualaikum,Alhamdullilah hari nie gambar Kak Sue terpilih best photo share di group mobile photography yang Kak Sue join belum sampai sebulan pun,iaitu group Sempoi Photography.Terima kasih kepada admin yang memilih gambar Kak Sue sebagai best photo share untuk kali ini.Tambah semangat la Kak Sue lepas nie dok snap gambar sana sini ye..orang tengok pun pelik,apa hal dia nie semacam je tengoknya gigih ambik gambar hari-hari..hihihi..
Sebenarnya kan,setiap apa yang kita buat kena ada minat yang mendalam,baru la kita rasa enjoy dan seronok nak buat sesuatu perkara tu kan.Kak Sue memang minat dan suka ambik gambar,cuma tak tau cara yang betul nak ambik gambar bagi setiap ketogari gambar yang Kak Sue nak ambik tu.Begitu juga bila nak edit gambar agar nampak tak keterlaluan,kena tau caranya,dan Kak Sue masih banyak kena belajar lagi
Terima kasih kepada Sufia Tadza dan Suehana Lee yang banyak membantu minat Kak Sue yang satu nie.Kadang untuk mendapatkan gambar yang cantik tu,ialah masa mula-mula kita ambik gambar tu,edit gambar hanya untuk memeriahkan lagi gambar yang kita ambik tu aje,ulang tayang ayat Suehana jap..ehehe.Selepas nie Kak Sue nak cuba ambik gambar yang lebih mencabar lagi,sebab kebanyakkan gambar sekarang nie banyak gambar bunga aje kan..ehehe..Jumpa lagi dengan gambar-gambar Kak Sue yang lebih mencabar lepas ini ye..ecewah,..hahaha,jangan jemu singgah tengok gambar tau,papai!

You Might Also Like

12 ulasan

  1. Saya pun suka photography..suka amik gmbr bunga.n alam..

    ReplyDelete
  2. wah ! tahniah kak sue! memamg makin semangat la kan , yana pun suka snap tapi more to awan panatai langit cantai awesome!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Yana,suka pemandangan ye..akak pun suka jugak :)

      Delete
  3. Wahhh.. tahniah ya kak sue

    ReplyDelete
  4. Wahhh! Ada group mobile photography juga ke? Nak join boleh? Anyway tahniah Kak Sue...

    Da jadi followe yang ke #162
    Anyway cantik & comel blog....

    Nak menang Wang Tunai Berjumlah RM4000 tak?
    Dengan hanya kontes review jer... Nak tahu
    Info selanjutnya disini --->Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah n follow sini..boleh aje kalau nak join search kat fb ye..

      InsyaAllah,Kak Sue join nanti :)

      Delete
  5. tahniah sis ☺ rezeki anda..

    ReplyDelete
  6. Congrats kak sue! Gambaq tu memang lawa

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤