Mobile Photography | Koleksi Gambar Bunga

Assalamualaikum,mobile photography nie kan bermaksud kita ambik gambar menggunakan handphone.Sekarang nie banyak applikasi yang boleh kita download kat playstore untuk edit gambar yang kita ambik agar nampak lebih cantik dan menarik.Bagaimana pun,kita kena tahu sikit cara asas untuk edit gambar kita tu,kadang tak perlu edit keterlaluan masih nampak gambar kita tu cantik.
Hari nie Kak Sue nak kongsi beberapa koleksi gambar yang Kak Sue ambik menggunakan handphone.Kak Sue pakai handphone Lenovo A880 je korang,handphone murah aje dan menggunakan camera Aillis yang boleh di download di playstore secara percuma.Kemudian Kak Sue edit menggunakan Snapseed seperti Kak Sue kongsikan di entri sebelum nie.Jom kita tengok koleksi gambar bunga dari Kak Sue..

Bunga nie tak tau namanya,Kak Sue snap kat Eon Anggun Rawang dan bunga nie kecik je,Kak Sue close up sikit

Bunga nie pun tak tau nama apa,Kak Sue snap depan laman rumah mak mertua Kak Sue masa balik kampung baru-baru nie

Bunga nie kalau tak tau nama melampau!Bunga rose,pun di laman rumah mak mertua Kak Sue

Ini bunga pokok semalu,pun Kak Sue close up,yang nie Kak Sue snap depan rumah aje..

Bunga nie ada kawan bagi tau nama tapi dah lupa kat laman rumah jiran mertua Kak Sue,habis semua rumah jiran pun redah dah cari bahan..hahaha..

Bunga nie ialah bunga ulam raja,belakang rumah mak mertua,memang subur betul pokok ulam raja kat rumah mak nie..

Cantik tak..Jumpa lagi di entri  mobile photography Kak Sue yang lain,papai!


7 comments

  1. lawaaa lah kak.. pandai akak ambil gambar :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Melissa..ala akak masih belajar lagi nie.. ;)

      Delete
  2. Cantik bunga jarak dekat...

    ReplyDelete
  3. Hi, saja jalan2 blogwalking here. Feel free to singgah and read my new blog entry ya http://minje08.blogspot.my/2015/11/gaji-masuk-shopping-dorothy-Perkins.html . TQ ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤