Kelapa Laut MAN JAVA | Di Kuantan,Pahang

September 02, 2015

Assalamualaikum,Selamat petang semua,petang macam nie tentu nak sediakan minum petang kan..tapi kalau malas nak masak boleh la pergi pasar malam,boleh beli je kat situ macam-macam ada.Kebetulan hari nie kat rumah Kak sue pun ada pasar malam jugak,kejap lagi nak pergi cari buah untuk anak-anak Kak Sue.Sebenarnya hari nie Kak Sue nak buat pengumuman lagi,ada pertambahan lokasi peniaga produk kami Pati Kelapa Laut MAN JAVA,sekarang nie berada di beberapa pasar malam di Kuantan,Pahang.Jadi sapa yang teringin atau berminat nak merasa produk Kak Sue boleh la cari kat sana nanti ye nanti.Antara pasar malamnya ialah Pasar Malam Taman Impian diadakan setiap hari selasa,manakala hari rabu pula di Pasar Malam Semambu.Jemput singgah tau,terima kasih pada Puan Yati yang sudi berurusan dengan pihak kami.Semoga urusan kita berpanjangan dengan baik,sentiasa di murahkan rezeki dan succes selalu..Terima kasih semua.

You Might Also Like

2 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.