Masuk Percuma Ke Zoo Negara..

August 21, 2015

Assalamualaikum semua..Hujung minggu nie kalau tak ada plan nak kemana jom join kami #kelabbloggerbenashaari  ke Zoo Negara.Yang menariknya sempena birthday Panda yang ke-9 Zoo Negara menawarkan tiket percuma kepada pengunjung Zoo Negara yang lahir pada 23 Ogos dan masuk percuma untuk kanak-kanak dan dewasa,tapi untuk melihat Panda charge lain akan dikenakan,untuk kanak-kanak RM11 aje..sementara untuk dewasa RM22.Selain itu kalau nak jimat korang boleh beli tiket online,boleh dapat 10% off sekiranya beli 2 dewasa dan kanak-kanak..Untuk keterangan lanjut boleh la dapatkan di website www.zoonegaramalaysia.com 

Jumpa di sana nanti..Papai!!!

You Might Also Like

6 ulasan

  1. best tu masuk percuma..
    jumpa disana kak!

    ReplyDelete
  2. Bestnya..kirim salam kat panda tu...hahaahha

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.