Dah Nasib..

Assalamualaikum,terkejut petang tadi kat trafic light simpang nak menghala ke Giant berhampiran Stadium Shah Alam,bunyi yang agak kuat kat tepi tingkap,Kak Sue terlelap kejap on the way nak beli barang.Sekali pandang ke belakang dah retak seribu cermin tempat duduk belakang belah tepi kereta Kak Sue cuma tak berderai je..alahai dah nasib nak buat macam mana kan.Rasa selepas lori lalu melantun batu ke cermin kereta Kak Sue.Nak hantar repair dah petang tak sempat dah nak ke kedai baiki cermin kereta.Esok je lah cuba cari kedai yang telah di cadangkan oleh kawan-kawan tadi...Alhamdullilah,nasib tak ada sesapa yang cedera.Redhakan aje,ada lah sebab Allah nak uji Kak Sue dan Abang Man,kita berlapang dada saje..

5 comments

  1. Allahuakbar..nasib tak berderai

    ReplyDelete
  2. Itulah Nad,kuat jugak slam bunyinya tu..

    ReplyDelete
  3. ya Allah. Sabar kak, dugaan....

    p/s~rindu akak jugak :)

    ReplyDelete
  4. itu lah Tira..hari nie nak tukar cermin..

    ReplyDelete
  5. itu lah Tira..hari nie nak tukar cermin..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤