Dah Nasib..

August 04, 2015

Assalamualaikum,terkejut petang tadi kat trafic light simpang nak menghala ke Giant berhampiran Stadium Shah Alam,bunyi yang agak kuat kat tepi tingkap,Kak Sue terlelap kejap on the way nak beli barang.Sekali pandang ke belakang dah retak seribu cermin tempat duduk belakang belah tepi kereta Kak Sue cuma tak berderai je..alahai dah nasib nak buat macam mana kan.Rasa selepas lori lalu melantun batu ke cermin kereta Kak Sue.Nak hantar repair dah petang tak sempat dah nak ke kedai baiki cermin kereta.Esok je lah cuba cari kedai yang telah di cadangkan oleh kawan-kawan tadi...Alhamdullilah,nasib tak ada sesapa yang cedera.Redhakan aje,ada lah sebab Allah nak uji Kak Sue dan Abang Man,kita berlapang dada saje..

You Might Also Like

5 ulasan

  1. Allahuakbar..nasib tak berderai

    ReplyDelete
  2. Itulah Nad,kuat jugak slam bunyinya tu..

    ReplyDelete
  3. ya Allah. Sabar kak, dugaan....

    p/s~rindu akak jugak :)

    ReplyDelete
  4. itu lah Tira..hari nie nak tukar cermin..

    ReplyDelete
  5. itu lah Tira..hari nie nak tukar cermin..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.