Supper Di DownTown Cheras

July 01, 2015

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue ke DownTown Cheras menghantar order Pati Kelapa Laut MAN JAVA pada customer untuk area KL dan sekitarnya..Masa Kak Sue sampai tadi masih awal lagi,so parking pun is senang tak macam selalu jenuh dua tiga kali pusing..,kedai pun ada yang masih belum buka lagi.Dah sambil menghantar order tu macam biasa la Kak Sue singgah makan steamboat kegemaran Kak Sue sekeluarga..

Sambil tunggu customer datang,sambil supper dengan family Kak Sue..nanti balik dah tak payah makan lagi kenyang dah kut makan steamboat nie..sebab ada memacam pilihan kan,tapi family Kak Sue suka ambik sayur banyak-banyak..Memang suka makan sayur..ehehe..

Nanti dah abis makan steamboat,anak-anak mintak nak makan buah potong pulak..memang kebiasan camtu la bila datang sini..Bukan nya datang nak memneli belah sangat,nak makan je yang ye nye..Pada kawan-kawan yang nak merasa steamboat DownTown Cheras boleh la datang cuba kat sini ye,ada banyak pilihan gerai yang lain lagi....sekian dulu untuk kali ini..Selamat Bersahur..Papai!!

You Might Also Like

2 ulasan

  1. Sedapnya seamboat, buah potong. Semoga dimurahkan rezeki kak sue :) . Salam Ramadhan ke 15. jenjalan ni. Kita nak spam kak sue. jangan marah eh. hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. haahaha Ain tak pe..tq tau sudi singgah lama Ain tak singgah..aamiin moga Ain juga di murahkan rezeki ye.. :)

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.