Sepetang Di Puteri Central Park Bandar Tasik Puteri

June 07, 2015

Assalamualaikum,bertemu lagi sekali kita..petang tadi Kak Sue berkesempatan bawak anak-anak dan keluraga adik Kak Sue ke Puteri Central Park,Bandar Tasik Puteri,Rawang.Ramai jugak orang petang tadi..nampak meriah pula dari biasa dengan berbagai-bagai aktiviti di adakan..Ada yang bermain di taman permaianan bersama keluarga,ada yang bermain bola,berbasikal,jogging dan ada perkhidmatan bermain buih gergasi dan menaiki kuda dengan bayaran yang telah di tetapkan.Anak-anak Kak Sue dah excited dah nak mencuba bermain buih gergasi dan menunggang kuda..so kasi can lah,cuti sekolah pun tak kemana- mana kan..ikutkan je lah..meh tengok gelagat mereka..




Dah letih main kat taman permainan,nak main Buih Gergasi pulak..siap beli tapau balik rumah lagi..







Lepas tu sebelum balik,kita naik kuda pulak pusing-pusing..best pulak Ibu tengok..ehehe..lain kali kita datang lagi ye..




Untuk yang berada berdekatan kawasan Bandar Tasik Puteri,Rawang nie boleh la datang sini tiap hujung minggu..pasti anak-anak suka dan seronok..jumpa lagi ye...,Papaiiiii!!!

You Might Also Like

5 ulasan

  1. menarik ye aktiviti kat situ.. seronoklah anak2

    ReplyDelete
  2. tu la Mas..yg kuda tu akak tak tau pulak ada,slam pergi tengok ada..seronok la anak2

    ReplyDelete
  3. nak taya nk buat majlis perkahwinan kat pcp cne ye?

    ReplyDelete
  4. Kak Sue tak pasti try tanya MPS..

    ReplyDelete
  5. Kak Sue tak pasti try tanya MPS..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.