Kelapa Laut Man Java | Pasar Ramadhan area KL

June 17, 2015


Assalamualaikum,jumpa lagi kita hari ini..dalam dua,tiga hari nie Kak Sue dan Abang Man agak sibuk menyelesaikan order peniaga-peniaga Pasar Ramadhan yang akan datang ambik stok di rumah dan juga untuk penghantaran.Hari nie penghantaran di area Kuala Lumpur dan sekitarnya sahaja.Esok merupakan hari terakhir untuk menghantar dan menyiapkan semua order yang belum di selesaikan lagi..Terima Kasih pada semua customer yang sudi order Pati Kelapa Laut Man Java ..tahun nie banyak customer baru jugak...harap tahun depan kita dapat berkerjasama lagi..jangan ada yang buat hal sudah la ye..



Untuk peringatan sekali lagi Kak Sue ingatkan ye,untuk repeat order hendaklah di buat tiga hari sebelum penghantaran atau pick up order.Peniaga juga tidak di benarkan mengubah suai rasa produk nak tokok tambah perisa tu is jangan ye..kalau dapat tau bekalan akan di hentikan SERTA MERTA dan perlu melekatkan sticker Kelapa Laut Man Java yang yang telah di sertakan bersama order masing-masing.Tak kisah la nak letak kat balang air atau nak gantung janji ada display kat gerai memasing tau..senang Kak Sue nak pantau dan nak promo gerai korang nanti..Paham dan jelas semua ye..Terima kasih semua dan..Selamat Meyambut Puasa..



*Order telah di TUTUP*

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.