Kelapa Laut Man Java | Pasar Ramadhan area KL


Assalamualaikum,jumpa lagi kita hari ini..dalam dua,tiga hari nie Kak Sue dan Abang Man agak sibuk menyelesaikan order peniaga-peniaga Pasar Ramadhan yang akan datang ambik stok di rumah dan juga untuk penghantaran.Hari nie penghantaran di area Kuala Lumpur dan sekitarnya sahaja.Esok merupakan hari terakhir untuk menghantar dan menyiapkan semua order yang belum di selesaikan lagi..Terima Kasih pada semua customer yang sudi order Pati Kelapa Laut Man Java ..tahun nie banyak customer baru jugak...harap tahun depan kita dapat berkerjasama lagi..jangan ada yang buat hal sudah la ye..



Untuk peringatan sekali lagi Kak Sue ingatkan ye,untuk repeat order hendaklah di buat tiga hari sebelum penghantaran atau pick up order.Peniaga juga tidak di benarkan mengubah suai rasa produk nak tokok tambah perisa tu is jangan ye..kalau dapat tau bekalan akan di hentikan SERTA MERTA dan perlu melekatkan sticker Kelapa Laut Man Java yang yang telah di sertakan bersama order masing-masing.Tak kisah la nak letak kat balang air atau nak gantung janji ada display kat gerai memasing tau..senang Kak Sue nak pantau dan nak promo gerai korang nanti..Paham dan jelas semua ye..Terima kasih semua dan..Selamat Meyambut Puasa..



*Order telah di TUTUP*

No comments

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤