Kelapa Laut Man Java | Last Call Penghantaran

June 18, 2015

Assalamualaikum jumpa lagi kita,semalam last call Kak Sue dan Abang Man buat penghantaran Pati Kelapa Laut Man Java ..Last minit repeat order agak kelam kabut di buatnya,sebab kita dah susun jadual penghantaran tu,tetiba masa kita dah lari kat situ.Di harap lepas nie sila lah ikut arahan yang Kak Sue berikan tu,untuk mudahkan urusan kita semua ye.Semua urusan dan syarat dah Kak Sue terangkan ketika membuat tempahan tu,di harap semua bagi kerjasama untuk mengelakkan sebarang kesulitan pada semua pihak.



Untuk para peniaga nanti Kak Sue akan update entry senarai peniaga-peniaga Pati Kelapa Laut Man Java untuk semua kawasan ye.Terima kasih kerana sudi berurusan dengan kami..semoga kita semua di murahkan rezeki dan di mudahkan semua urusan kita ye.Selamat berniaga dan menjalankan ibadah puasa semua...

*Order Telah Di TUTUP*


You Might Also Like

2 ulasan

  1. salam Ramadhan


    #ahlibarukbba

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadhan jugak..hamboi # tak menahan..hahaha..Kak Sue baru jugak..Selamat berkenalan.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.