Kelapa Laut Man Java | Last Call Penghantaran

Assalamualaikum jumpa lagi kita,semalam last call Kak Sue dan Abang Man buat penghantaran Pati Kelapa Laut Man Java ..Last minit repeat order agak kelam kabut di buatnya,sebab kita dah susun jadual penghantaran tu,tetiba masa kita dah lari kat situ.Di harap lepas nie sila lah ikut arahan yang Kak Sue berikan tu,untuk mudahkan urusan kita semua ye.Semua urusan dan syarat dah Kak Sue terangkan ketika membuat tempahan tu,di harap semua bagi kerjasama untuk mengelakkan sebarang kesulitan pada semua pihak.



Untuk para peniaga nanti Kak Sue akan update entry senarai peniaga-peniaga Pati Kelapa Laut Man Java untuk semua kawasan ye.Terima kasih kerana sudi berurusan dengan kami..semoga kita semua di murahkan rezeki dan di mudahkan semua urusan kita ye.Selamat berniaga dan menjalankan ibadah puasa semua...

*Order Telah Di TUTUP*


2 comments

  1. salam Ramadhan


    #ahlibarukbba

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadhan jugak..hamboi # tak menahan..hahaha..Kak Sue baru jugak..Selamat berkenalan.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤