Kelapa Laut Man Java Penghantaran ke Johor

May 10, 2015

Assalamualaikum,hari ini ada penghantaran pati Kelapa Laut Man Java ke Larkin Johor seperti kebiasan setiap bulan.Bermula malamnya,mula merebus dan memasak pati Kelapa Laut Man Java dulu.Esoknya baru la mulakan proses packing dan lekat sticker pulak.Dah selesai semua loading ke dalam van dan terus hantar ke terminal bas TBS Terminal Bersepadu Selatan,Bandar Tasik Selatan.


~Pati Kelapa Laut Man Java~
~Permintaan dari pelanggan Teluk Intan,pucuk daun Kelapa Laut untuk perubatan~
~Buah Kelapa Laut~
~Buah Kelapa Laut~
~Buah Kelapa Laut~
~Kelapa Laut dan Pati Kelapa Laut Man Java~
~Kelapa Laut dan Pati Kelapa Laut Man Java penghantaran ke Larkin,Johor~
Dah sampai kat situ,tunggu pulak mana- mana abang/adik yang bawak bas ke Johor,pastu boleh la kita deal harga dengan mereka.Dah setuju dengan harga,loading ke dalam perut bas pulak,berpeluh-peluh mak nok...ehehehe,selesai satu bab.Kemudian tunggu pihak sana pulak,dah sampai barang ke belum.Kalau dah dapat panggilan,barang dah sampai..baru tarik nafas lega.Macam tu la rutin setiap kali kalau ada penghantaran yang luar Lembah Klang.Kami jugak ada membuat penghantaran keseluruh Malaysia dengan caj penghantaran ye.

Pada yang berminat nak order Pati Kelapa Laut Man Java boleh hubungi seperti di bawah:
Pati Kelapa Laut Man Java
Man Java 📞  ~ 012 5854998/0125844736
✉~ skabdy@yahoo.com

You Might Also Like

6 ulasan

  1. moga perniagaan akak terus maju..
    akak dpt stok buah kelapa laut dari mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Mas..tq beli pati kelapa laut akak jugak..ambik area selangor n perak Mas..

      Delete
  2. nakkkkkk!!!!! terliur tengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tira..boleh,nanti kita set date akak antarkan ye..

      Delete
  3. Semoga dipermudahkan.... banyaknyaaa!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamiin..tq sayangku kiera..kali nie banyak kiera..ehehe..alhamdullilah..

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.