Kelapa Laut MAN JAVA Produk Keluaran Kami

Assalamualaikum, hai semua! Hari nie Kak Sue nak bercerita sikit tentang Kelapa Laut MAN JAVA Produk Keluaran kami. Kami dah usahakan mula dari tahun 2002 sampai lah sekarang. Tahun demi tahun kami menambah baik kan Kelapa Laut MAN JAVA produk keluaran kami nie, agar setanding dan mampu bersaing dengan produk air lain yang berada di pasaran. Bukan senang tau, produk orang melayu nak bertahan dan setanding dengan yang lain. Kena banyar sabar dan daya tahan yang sangat kuat tau. Macam-macam ujian dan dugaan yang datang untuk kita terus bertahan..

Produk Kelapa Laut Man Java Produk Keluaran Kami
Produk Kelapa Laut Man Java Produk Keluaran Kami

Produk Kelapa Laut MAN JAVA Produk Keluaran Kami

Produk Kelapa Laut MAN JAVA produk keluaran kami nie, dimasak dan direbus dengan rempah sejukkan badan serta resepi rahsia kami. Amat sesuai diminum dalam cuaca panas, untuk sejukkan badan. Kalau nak minum suam pun boleh sebab kami ada menyediakan air Kelapa Laut yang panas dan suam pada bulan puasa di pasar ramadhan. Sekali cuba, korang pasti nak lagi tau.. ehehe..

Produk Kelapa Laut Man Java Produk Keluaran Kami
Produk Kelapa Laut Man Java Produk Keluaran Kami
Buah Kelapa Laut nie juga boleh dimakan macam tu aja, macam kita makan buah kelapa muda tu korang. Isinya lembut dan manis kalau buah yang muda. Buah Kelapa Laut nie kalau yang dah tua tu agak keras tau, siap boleh buat batu cincin dia punya keras..! Sebab tu buah yang tua, kami jual untuk peniaga-peniaga aja sebab memang tak boleh makan. Kalau kita gunakan untuk 'display' kat depan balang air tu memang okay sangat lah sebab tahan lama.

Produk Kelapa Laut Man Java Produk Keluaran Kami
Produk Kelapa Laut Man Java Produk Keluaran Kami
Produk Kelapa Laut Man Java Produk Keluaran Kami
Produk Kelapa Laut Man Java Produk Keluaran Kami


Kami juga membekalkan produk kami kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi agen atau peniaga untuk semua negeri di seluruh Malaysia kecuali Sabah dan Sarawak. Syarat yang kami sediakan ialah setiap satu tempat tak kiralah pasar malam, pasar pagi atau pasar ramadhan hanya seorang peniaga atau agen sahaja dibenarkan. Syarat lain di larang mengubah rasa atau nama produk kami tanpa berbincangan terlebih dulu. Sentiasa lekatkan sticker, banner atau bunting yang pihak kami sediakan ketika berniaga. Kalau pihak kami dapat tahu ada antara peniaga atau agen yang tak mematuhi syarat, bekalan produka akan kami berhentikan serta merta.

Setiap penghantaran produk akan dicajkan wang penghantaran yang akan ditetapkan oleh pihak kami nanti. Untuk kawasan Lembah Klang, kami akan tetapkan 'pick up point' untuk semua pelanggan kami. Bagi yag beminat untuk minum sendiri, minuman untuk sebarang majlis, agen dan peniaga produk kami Kak Sue sertakan detail kat bawah..

Produk Kelapa Laut Man Java Produk Keluaran Kami
Produk Kelapa Laut Man Java Produk Keluaran Kami

MAN JAVA KELAPA LAUT ENTERPRISE

No Tel
012 5854998 / 012 5844736

Email
skabdy@yahoo.com

Terima kasih semua,selamat berniaga...rezeki sama dikongsi.







11 comments

  1. wahhh kelapa laut. best ni.. nak try la sekali nnti

    ReplyDelete
  2. Ena memang suka air kelapa laut berbanding dengan air kelapa biasa.. Sedappp. Suka sangat. Nanti nak beli la. Boleh buat kat rumah

    ReplyDelete
  3. tq Sohoque..sudi singgah blog sue..boleh nanti jumpa sue belanja ye..hihihi

    Boleh Ina,bancuh sendiri kat rumah boleh nak manis macam mana..nak suam ke..nak sejuk ke..pilihan di tangan anda..wah gitew..hihihi

    ReplyDelete
  4. Sedap.... wah kak Sue, entri kak Sue ni duduk page pertama tau. Tahniah kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Eita..beli produk Kak Sue..tu lah tak sangka pulak..tq..tq. :)

      Delete
  5. boleh bg harga untuk permulaan bisbes ni ke email zaihanapmca@gmail.com?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh terus whatsap no 0125844736,Tq

      Delete
  6. Haii kak sue .. klau nk jadi agent mcm mne yee ?

    ReplyDelete
  7. kak....boleh bagi cara bancuhannye.....saya dah beli dengan agen..tapi lupa tanya cara penyediaan.....tolong email ke halimahtunfoods@gmail.com @ wasap 0199756017 ..tq :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh terus whatapps saya di 012 5844736

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.