Happy Birthday Kakak

Assalamualaikum, hai semua. Hari nie hari jadi Kakak satu-satunya anak dara Kak Sue. Happy Birthday Kakak. Tahun nie Kakak awal-awal dah pesan Ibu dengan Abah tak payah la susah-susah nak buat suprised atau beli apa-apa. Dah nama pun ibu, abah kami tetap juga ada belikan hadiah. Cuma tak ada buat makan-makan kat luar macam tahun lepas, masak kat rumah ja lah biithday Kakak kali nie..

Happy Birthday Kakak
Happy Birthday Kakak

Sambutan Birthday Kakak

Tahun nie memang tak ada plan sambutan birthday Kakak, cuma buat makan sekeluarga kat rumah ja. Kebetulan Abang Man ada kerja dan mungkin nanti rancang nak buat makan-makan kat kampung Kak Sue. Kebetulan nak balik kampung sempenan Raya Haji kan. Boleh lah buat sekali dengan Ateh dan Pak Su. 

Untuk birthday Kakak kali nie Kakak minta Kak Sue buatkan Laksa Batu Kurau dan Brownies Kedut. Gigih la kami berdua masak, birthday girl pun kena masak. Kesian lah anak ibu. Lagi pun sambil nak belajar masak kan, buat Brownies pun Kakak ada tolong juga. Cuma tadi salah step sikit tak kedut sangat.. hehehe.. Gambar pun tak ambik sebab dok kelam kabut hal lain lagi hari nie..

Apapun, Ibu, Abah dan adik-adik doakan semoga Kakak menjadi anak yang solehah,  Kakak yang baik untuk adik-adik, baik akhlaknya, sihat selalu, rezeki yang murah, sentiasa dalam lindungan dan rahmat Allah, cemerlang dunia dan akhirat.. aamiin ya rabb.. Ibu love you so much.. 

12 comments

  1. Happy birthday buat kakak.. semoga menjadi insan yg cemerlang di dunia dan akhirat.. aamiin. Salam ceria2 selalu :)

    ReplyDelete
  2. happy birthday utk ankdara kaksue

    ReplyDelete
  3. jalan2 sini sambil baca blog. done follow blog cute ni hehe

    https://messarah.blogspot.com/2018/08/movie-review-game-night-uninvited-crush.html

    ReplyDelete
  4. Happay birthday kakak. semoga berjaya dunia akhirat dan menjadi anak yg solehah

    ReplyDelete
  5. Happy birthday Kakak sep sikit kita lahir bulan lapan juga :)

    ReplyDelete
  6. Happy belated birthday, kakak... Comel dah kakak dah besar sekarang ni ye... Semoga jadi anak solehah dan kebanggan Ibu Abah ye

    ReplyDelete
  7. hb belated kakak semoga berk=jaya di dunia dan diakhirat

    ReplyDelete
  8. semoga berjaya dunia akhirat..birhtday saya takde smbut pun...kekeke

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Lahir kakak.. Dah boleh daoat menantu ni kak. .Hahaha

    ReplyDelete
  10. Happy birthday kakak.
    Moga membesar dgn baik & sihat.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.