Susu Kambing Ellvita Vachoc Sesuai Untuk Sekeluarga

Assalamualaikum, hai semua! Kak Sue nak kongsikan dengan korang minuman dari Susu Kambing Ellvita Vachoc Sesuai Untuk Sekeluarga revolusi terbaru dan terlaris di pasaran. Menarik kan, lagi pun ia antara salah satu makanan sunnah yang baik untuk kita amalkan sejak dari dulu lagi cuma tak secara meluas. Selain dari Susu Kambing Ellvita Vachoc sesuai untuk sekeluarga, minuman nie ada banyak kelebihan dan khasiat yang lain untuk kita. Jom Kak Sue kongsikan lagi dengan korang jom..

Susu Kambing Elvita Vachoc Sesuai Untuk Sekeluarga
Susu Kambing Elvita Vachoc Sesuai Untuk Sekeluarga

Susu Kambing Ellvita Vachoc Sesuai Untuk Sekeluarga

Susu kambing Ellvita Vachoc sesuai untuk sekeluarga nie ada kelebihan unik seperti plus10 vachoc dan ada dua gabungan dua perisa vanila dan coklat dengan 10 makanan tambahan.

Susu Kambing Elvita Vachoc Sesuai Untuk Sekeluarga
Susu Kambing Elvita Vachoc Sesuai Untuk Sekeluarga
Ada banyak lagi khasiat susu kambing untuk kesihatan kita, antaranya nanti Kak Sue kongsikan lagi kat bawah nie ya..

Khasiat Susu Kambing Untuk Semua

• Menambahkan tenaga dan stamina tubuh badan
• Meningkatkan daya ketahanan badan (imunisasi) dan fungsi tulang, gigi, otot, sel kulit serta saraf
• Baik untuk sistem penghadaman & usus
• Meningkatkan daya ingatan, kepekaan dan kecerdasan minda (IQ-EQ)
• Bersifat alkali, mudah hadam, tidak menyebabkan alahan
• Menjana lebih banyak susu ibu yang berkualiti
• Membantu masalah kulit dan membuatkan kulit lebih cantik, cerah serta sihat
• Mencegah anak dari demam kuning, ekzema, sembelit dan pembentukan lendir
• Untuk kesuburan pasangan yang telah berkahwin
• Membantu penyerapan kolestrol dan sistem pernafasan
• Membantu pengidap penyakit seperti gastrik, ulser perut, insomnia, obesiti, kolesterol berlebihan, sakit sendi, tulang rapuh, alzheimer, menopous, andropous, asthma, sakit kulit, resdung-lendir berlebihan, demam selsema, kencing manis, jantung, HIV/AIDS dan lain-lain

Haaa.. tu antara khasiat susu kambing Ellvita Vachoc nie. Selain rasanya yang sedap, ia juga 100% organik tau. Ia juga kaya dengan nutrisi, tanpa bau hamis, tanpa bahan pengawet dan pewarna tiruan. Sesuai untuk minuman panas dan juga sejuk.

Susu Kambing Elvita Vachoc Sesuai Untuk Sekeluarga
Susu Kambing Elvita Vachoc Sesuai Untuk Sekeluarga
Untuk info korang lagi, susu kambing Ellvita Vachoc nie  selain sesuai untuk seisi keluarga boleh juga diminum oleh..

• Bayi 6 bulan ke atas dan kanak-kanak
• Pelajar sekolah dan universiti
• Dewasa dan warga emas
• Wanita mengandung dan menyusu anak
• Pasangan ikhtiar hamil
• Untuk mereka yang cintakan kesihatan

Susu Kambing Elvita Vachoc Sesuai Untuk Sekeluarga
Susu Kambing Elvita Vachoc Sesuai Untuk Sekeluarga
Testimoni Ellvita Susu Kambing
Kak Sue nak kongsi testimoni pula dengan korang pengguna-pengguna yang dah cuba susu kambing Ellvita Vachoc

Susu Kambing Elvita Vachoc Sesuai Untuk Sekeluarga
Susu Kambing Elvita Vachoc Sesuai Untuk Sekeluarga

Susu Kambing Elvita Vachoc Sesuai Untuk Sekeluarga
Susu Kambing Elvita Vachoc Sesuai Untuk Sekeluarga
Susu Kambing Elvita Vachoc Sesuai Untuk Sekeluarga
Susu Kambing Elvita Vachoc Sesuai Untuk Sekeluarga
Susu Kambing Elvita Vachoc Sesuai Untuk Sekeluarga
Susu Kambing Elvita Vachoc Sesuai Untuk Sekeluarga
Untuk lebih detail macam biasa Kak Sue kongsikan kat bawah nie ya.

Hotline : 019-2020911

Website : www.ellvita.com














15 comments

  1. Nak kena cuba Ellvita Vachoc10 Plus ni...

    ReplyDelete
  2. Solusi untuk mengamalkan makanan sunnah kan kak Sue....dalam bentuk minuman supaya lebih mudah dan cepat dicerna...

    ReplyDelete
  3. sedapnya susu kambing..memang banyak sangat khasiat dia

    ReplyDelete
  4. Bagus Susu Kambing Ellvita Vachoc ini, pertama kali cuba minum susu kambing... sedap tak hamis...

    ReplyDelete
  5. yang coklat ni sedap juga kan.

    ReplyDelete
  6. Menarik...
    LeYa dan Otomen pun dah lama menginginkan zuriat.. Boleh lah usahakan dengan mencuba minuman Susu Kambing Vachoc ni. Terima kasih Kak Sue atas perkongsian hebat ini

    ReplyDelete
  7. Memang sedap sangat susu kambing ellvita ni. Tak ada bau hamis pon.

    ReplyDelete
  8. Sedapnya kak vachoc nih.lepas nih nak try vachoc pula.boleh letak di pejabat.

    ReplyDelete
  9. Orang yang tak boleh minum yg asli boleh lah cuba yang choc vanila tu kan kak sue. Khasiat pun banyak. Bagus sangat.

    ReplyDelete
  10. cam best je k.sue.. ada rezeki nanti Sal nak try

    ReplyDelete
  11. sedapkan susu vachoc ni..el suka buat sejuk2 tak pun wat shake2..berebut ngan anak2..tp best byk khasiat susu kambing vachoc ni

    ReplyDelete
  12. Banyak betul khasiat susu ni..ni yang rasa nak mencuba ni

    ReplyDelete
  13. Antara susu coklat yang marsha minum kurang manis. Susu kambing pula tu

    ReplyDelete
  14. macam sedap je susu ni kan hehe

    ReplyDelete
  15. Nak cuba plak Vachoc 10 plus ni pulak. Produk keluaran Ellvita yang Premium Berry lia dah cuba. Memang menarik betul, sedap dan banyak khasiat.

    www.liahasty.com

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.