Blog Kak Sue Hilang..!

Assalamualaikum,hai semua!Kak Sue tengah risau nie.. dari petang tadi nak buka blog tak boleh.Blog Kak Sue hilang!Bila buka nampak putih aj...

Assalamualaikum,hai semua!Kak Sue tengah risau nie..dari petang tadi nak buka blog tak boleh.Blog Kak Sue hilang!Bila buka nampak putih aja semua, pelik sungguh!Tak nampak semua post blog Kak Sue tapi bila minta kawan blogger tengokkan depa kata ada ja blog post Kak Sue, tapi ada yang kata memang tak nampak..kosong putih aja..huhuhu..sedih betui..


Nie Kak Sue tengah mintak tolong kawan blogger juga tengokkan.Harap okay lah lepas nie..Ujian betul lah hari nie, nak update blog pun terus mood hilang.Harap esok semua okay macam sebelumnya lah.Blog aja lah tempat Kak Sue meluah dan berkongsi rasa eceh..ehehe..Doakan ya korang..papai!

You Might Also Like

9 ulasan

  1. Moga eloklah semuanya KakSu.
    Kalau saya tengok blok KakSu ni macam ok je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Ana..semalam dah minta kawan tengokkan,rasanya hari nie dah okay cuma nak betulkan sikit2 lagi..

      Delete
  2. Kenapalah boleh jadi macam tu kak su, risaukan kalau blog kita masalah.

    Harap segera dapat diselesaikan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah,dari petang semalam tetiba kosong..ingat sebab line internet slow..tq ya :)

      Delete
  3. Ok ja blog kak Su pagi ni.. Salam. Slmt pagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam,selamat pagi PCL..haah dah okay pagi nie..Alhamdullilah :)

      Delete
  4. Saya tak perasan pula kalau tengok dari telefon ni, saya nampak ok je sis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah..rasanya dah okay dah nie..Tq ya :)

      Delete
  5. Blog ni dah ok, mungkin masalah line internet kot hehe.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.