Blog Kak Sue Hilang..!

March 03, 2017

Assalamualaikum,hai semua!Kak Sue tengah risau nie..dari petang tadi nak buka blog tak boleh.Blog Kak Sue hilang!Bila buka nampak putih aja semua, pelik sungguh!Tak nampak semua post blog Kak Sue tapi bila minta kawan blogger tengokkan depa kata ada ja blog post Kak Sue, tapi ada yang kata memang tak nampak..kosong putih aja..huhuhu..sedih betui..


Nie Kak Sue tengah mintak tolong kawan blogger juga tengokkan.Harap okay lah lepas nie..Ujian betul lah hari nie, nak update blog pun terus mood hilang.Harap esok semua okay macam sebelumnya lah.Blog aja lah tempat Kak Sue meluah dan berkongsi rasa eceh..ehehe..Doakan ya korang..papai!

You Might Also Like

9 ulasan

  1. Moga eloklah semuanya KakSu.
    Kalau saya tengok blok KakSu ni macam ok je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Ana..semalam dah minta kawan tengokkan,rasanya hari nie dah okay cuma nak betulkan sikit2 lagi..

      Delete
  2. Kenapalah boleh jadi macam tu kak su, risaukan kalau blog kita masalah.

    Harap segera dapat diselesaikan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah,dari petang semalam tetiba kosong..ingat sebab line internet slow..tq ya :)

      Delete
  3. Ok ja blog kak Su pagi ni.. Salam. Slmt pagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam,selamat pagi PCL..haah dah okay pagi nie..Alhamdullilah :)

      Delete
  4. Saya tak perasan pula kalau tengok dari telefon ni, saya nampak ok je sis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah..rasanya dah okay dah nie..Tq ya :)

      Delete
  5. Blog ni dah ok, mungkin masalah line internet kot hehe.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.