Young Living Essential Oil

August 13, 2016

Young Living Esential Oil
Assalamualaikum,hai semua.Kak Sue dah beberapa minggu tak dapat tidur dengan lena..tak tahu kenapa..Mungkin sebab rindu dan risaukan Adik kat asrama sama nie..huhuhu..Bila tak cukup tidur nie faham aja lah,sakit kepala dan moody selalu.Kadang memang tak ada mood nak bercakap,bermesra alam bagai..Kak Sue terpandang salah seorang kawan Blogger KBBA Shehan Ismail kongsi tentang Young Living Essential Oil (EO) yang dapat membantu kita tidur dengan lena..


Kelebihan Young Living Essential Oil

Shehan cadangkan Kak Sue cuba CedarWood untuk masalah susah tidur Kak Sue nie.Apa salahnya kita mencubakan,lagi pun memang banyak kelebihan lain lagi tentang EO nie tau.Antaranya kita boleh guna Lavender untuk anak yang susah nak tidur,anak terluka,alergik atau gatal,Peppermint untuk selsema,batuk,migrain,malas buka mata sebab mengantuk,Melaleuca (Tea Tree) untuk hilangkan keputihan dan lagi Lemongrass untuk halau nyamuk dan untuk yang tak ada selera makan..haaa,macam-macam kegunaan EO menarik kan..

Cara pengunaan EO nie samada kita calit kat badan kita atau boleh juga guna diffuser.Senang aja kan..Untuk kali nie Kak Sue cuba yang dicadangkan oleh Shehan dulu dan InsyaAllah akan tambah lagi koleksi EO untuk kegunaan Kak Sue dan keluarga.Kita ikhtiar aja kan yang sembuhkan semua dengan izin Allah.Alhamdullilah,lepas calit ke badan Kak Sue beberapa minit lepas tu memang terus Kak Sue tertido lena..lega rasanya.Terima kasih Shehan kenalkan Kak Sue dengan EO nie..

Pada korang yang berminat nak cuba dan nak tahu lebih detail boleh cari Shehan kat sini ya..Shehan Ismail.Selamat mencuba..




You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.