Daun Delima Sembuhkan Sakit Perut

February 09, 2016

Assalamualaikum,hari nie Kak Sue tetiba pulak sakit perut.Tak pasti kenapa pulak tetiba sakit perut lepas zohor tadi.Asyik mengulang ke tandas aje dah.Letih dah wei..Kak Sue cuma makan pil chikit teon tu aja.Sampai masa nak balik ke Rawang masih sakit dan berulang ke tandas.Mak mertua Kak Sue buatkan air daun delima untuk Kak Sue minum
Kata Mak,petua orang tua kalau sakit perut,rendamkan daun delima ke dalam air panas dan minum.Mak bekalkan lah untuk Kak Sue masa nak balik tu,Alhamdullilah dengan kasih sayang Mak dan izin Allah,elok aje perut Kak Sue sampai esoknya.Banyak keluarkan angin jugak tau korang,bagus betul.Rasa air tu macam biasa je,jangan risau..boleh la cuba nanti sapa yang sakit perut ye.Semoga bermafaat untuk semua,papai!

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.