Menang Hadiah Dari Cosmoderm

Assalamualaikum semua,semalam Kak Sue terpilih antara pemenang hadiah dari Cosmoderm  untuk peraduan #snapdanmenang bersama Duta Cosmoder...

Assalamualaikum semua,semalam Kak Sue terpilih antara pemenang hadiah dari Cosmoderm untuk peraduan #snapdanmenang bersama Duta Cosmoderm Ben Ashaari di muka depan Sinar Harian.Kak Sue tak sangka pulak terpilih sebab ada ramai lagi gambar yang lebih menarik,tapi dah rezeki Kak Sue kali nie kan,alhamdullilah..!

Kak Sue dapat pencuci muka Cosmoderm Tea Tree Oil dan produk ini sesuai untuk kulit berminyak dan kulit bermasaalah.Kak Sue memang pakai pencuci muka nie pun,jadi jimat la Kak Sue untuk beberapa bulan..ehehe..Terima kasih Cosmoderm!Pada yang berminat nak dapatkan barangan Cosmoderm boleh la ke mana-mana farmasi yang terpilih di seluruh Malaysia atau layari kat sini Cosmoderm ...jumpa lagi,papai!

You Might Also Like

6 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.