Menang Hadiah Dari Cosmoderm

December 17, 2015

Assalamualaikum semua,semalam Kak Sue terpilih antara pemenang hadiah dari Cosmoderm untuk peraduan #snapdanmenang bersama Duta Cosmoderm Ben Ashaari di muka depan Sinar Harian.Kak Sue tak sangka pulak terpilih sebab ada ramai lagi gambar yang lebih menarik,tapi dah rezeki Kak Sue kali nie kan,alhamdullilah..!

Kak Sue dapat pencuci muka Cosmoderm Tea Tree Oil dan produk ini sesuai untuk kulit berminyak dan kulit bermasaalah.Kak Sue memang pakai pencuci muka nie pun,jadi jimat la Kak Sue untuk beberapa bulan..ehehe..Terima kasih Cosmoderm!Pada yang berminat nak dapatkan barangan Cosmoderm boleh la ke mana-mana farmasi yang terpilih di seluruh Malaysia atau layari kat sini Cosmoderm ...jumpa lagi,papai!


You Might Also Like

5 ulasan

  1. tahniah kak sue....gigih nooo update waktu malam..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha..gigih la Yaya kata nak jadi blogger yang berjayaaaa..haahaa..

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.