Kelebihan OppO Dengan Handphone Lain

November 20, 2015

Assalamualaikum semua,pagi tadi Kak Sue pergi ke Plaza Alam Sentral,Shah Alam nak tengokkan handphone Kak Sue sejak dua tiga hari nie macam ada masalah ja,jadi hang la,nak connect wifi pun macam tersekat-sekat la,dah macam kena virus dah handphone Kak Sue nie,risau pula nanti jadi lagi terok.Kebetulan Kak Sue dah biasa ke sana dan kenal kawan kat situ,jadi mintak tolong kawan tengokkan.Sambil kawan Kak Sue tengokkan handphone,Kak Sue pun cuci-cuci mata tengok handphone apa yang latest kat pasaran dan paling hot selling.Kata kawan Kak Sue,sekarang beliau banyak jual OppO.Korang nak tahu apa kelebihan Oppo dengan handphone lain..Jom kita tengok kelebihan Oppo nie jom..

kelebihan oppo dengan handphone lain
Kelebihan Oppo Dengan Handphone Lain - Gambar Sumber Google


Apa Kelebihan Oppo Dengan Handphone Lain

Kak Sue pun tanyalah apa kelebihan OppO nie,dan kawan Kak Sue bagi tau,katanya bila kita dah siap pakai apa-apa application kat handphone kita,selalunya kalau handphone lain,app tu masih running.Bila running benda tu akan makan space handphone kita dan buat handphone kita berat,tapi tidak dengan OppO katanya..kita boleh tutup app tu lepas kita menggunakan setiap app..

kelebihan oppo dengan handphone lain
Kelebihan Oppo Dengan Handphone Lain

Agak-agak korang paham tak apa yang Kak Sue cuba terangkan nie..kalau tak paham acher rujuk gambar atas nie ye.Di sebabkan benda nie la beliau tukar dari samsung ke OppO..macam menarik la pulak.Jom la kumpul duit beli OppO pulak,baru boleh review lebih mendalam lagi kan..eheehe..sekian dulu semoga bermafaat,papai!!

You Might Also Like

2 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.