~Peraduan Yeo's I Love Malaysia..~

August 05, 2015

Assalamualaikum,apa khabar semua hari nie.Kak Sue nak ajak kawan-kawan semua join kat WeChat Peraduan Yeos I Love Malaysia bersempena dengan hari kemerdekaan kita nanti.Peraduan ini akan bermula dari 1 ogos 2015 dan di tutup pada 31 Oktober 2015.Semua pemenang untuk cabutan Mingguan dan Cabutan Utama akan di pilih melalui sisitem rawak komputer dan jawapan akan di semak.Pemenang-pemenang mingguan akan di pilih untuk memenangi pakej percutian dan wang tunai bernila sehingga RM185,000.Menarik bukan,lagipun kita perlu jawab soalan mudah je..
Hadiah Utama Mingguan 
1 pakej Percutian untuk 3 hari 2 malam untuk 4 orang berserta wang tunai RM3,000
  Hadiah saguhati cabutan Mingguan
10 X Album patriot Akim & The Majistret
Hadiah Cabutan Utama dan Hadiah Utama
10 X Pakej Percutian untuk 3 hari 2 malam untuk 2 orang bersama wang tunai RM5,000 
Hadiah Saguhati Cabutan Utama
10 X Album Patriot Akim & The Majistret
menarik kan,jom kita join ramai-ramai dan boleh ikuti langkah-langkah yang mudah Kak Sue sertakan kat sini.
Langkah Peraduan Yeo's I Love Malaysia
Langkah Pertama:
Muat turun aplikasi Wechat dan ikuti Akaun Rasmi Yeo's Malaysia
Langkah Kedua
Beli rangkaian minuman produk Yeo's
Langkah Ketiga
Ambil gambar resit pembelian rangkaian produk Yeo's,masukkan jumlah belian dan jawab soalan mudah
Langkah keempat
Simpan resit pembelian sebagai bukti
Ikuti langkah-langkah di WeChat,setelah korang download applikasi WeChat tu ye,nanti korang akan menerima nota pengesahan atas penyertaan yang lengkap.Kemudian pengumuman keputusan akan dibuat pada hari bekerja yang berikutnya.Senangkan je kan,apalagi jom beli air minuman Yeo's dan join peraduan nie mana tau rezeki kita.Selamat mencuba...

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.