~Pelancaran Album Shazzwan~Titipan Banduan Muda

August 27, 2015

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue berkesempatan ke majlis pelancaran album Shazzwan yang telah telah di gilap dari program "Talent For The World" anjuran Yayasan Raja Muda Selangor.Beliau muncul dengan album "Titipan Banduan Muda" berkonsepkan muzik hip hop dan mengisahkan perjalanan hidup beliau sendiri.Shazzwan mencipta sendiri semua lagu dalam album ini dan antara lagu-lagunya tajuk album itu sendiri Titipan Banduan Muda Ft Mal,Aku Tak Kisah,Aku Udah Turun,Cakap Dalam Gelap,Dosa Menghantui,Hidup,Every Single Morning dan You're My Ft Tisha Shamsir yang merupakan peserta Mentor 6.Majlis ini telah di rasmikan oleh Pengerusi dan Ahli Lembaga Pemegang Amanah YRMS Datin Paduka Tengku Zatashah Sharafuddin di Hard Rock Cafe hari ini.Bagi yang berminat boleh la dapatkan di kedai muzik dan iTunes.Semoga terus success Shazzwan dan selamat terhibur semua..




You Might Also Like

6 ulasan

  1. best tak kak lagu2 dia?? btw yoorin dah senarai kan blog aku awal ritu untuk batch 2.. huhu.. http://yoorinmelacolea.blogspot.com/2015/08/blogwalking-time-by-yoorin-part-2.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. best jugak Yoorin akak suka suara dia sedap..tq Yoorin..muah..

      Delete
    2. best jugak Yoorin akak suka suara dia sedap..tq Yoorin..muah..

      Delete
  2. dah dengar semua lagunya..best..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.