Kelapa Laut n Kedondong Asam Boi MAN JAVA..~Last call Delivery

July 12, 2015

Assalamualaikum semua,hari nie last penghantaran Pati Kelapa Laut dan Kedondong Asam Boi MAN JAVA .Kak Sue siapkan order untuk kawan-kawan aje dari #kelabbloggerbenashaari ,untuk order dari luar memang dah tutup dah.Order nie pun kawan-kawan buat sebelum Kak Sue tutup order hari tu...
Terima kasih pada semua pelanggan dan peniaga,pada semua family Kak Sue,pada semua kawan-kawan dan geng #kelabbloggerbenashaari tak lupa juga pada Acik Aku Penghibur dan fonder #kbba saudara Ben Ashaari yang sentiasa menyokong dan memberi kata nasihat.Terima kasih korang semua!!Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri...


You Might Also Like

4 ulasan

  1. sentiasa support kawan2 kbba..semoga makin murah rezeki kak sue dan keluarga.

    ReplyDelete
  2. tu nak bagi duit raya skali ke kat tangan tu kak su..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboi Nizam..nampak ajee..hahaha..

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.