Kelapa Laut & Kedondong Asam Boi MAN JAVA - Delivery Order..

July 05, 2015

Assalamualaikum semua,semalam Kak Sue mula membuat delivery order untuk customer yang nak buat stok untuk minum di rumah atau untuk stok hari raya nanti.Penghantaran akan di buat mengikut peringkat dan kawasan.Sebelum membuat penghantaran,Kak Sue akan bagi tau dulu ye,masa dan bila Kak Sue akan hantar order.Untuk para peniaga pula,Kak Sue hanya menerima repeat order sahaja.Kami TIDAK MENERIMA tempahan baru lagi selepas ini,dan untuk repeat order,tempahan akhir adalah pada 12 Julai 2015 dan sila buat tempahan sekurang-kurangnya tiga hari sebelum penhantaran.Sekian terima kasih pada semua pelanggan di atas kerjasama yang baik dan  sudi berurusan dengan pihak kami.Selamat menjalankan ibadah puasa...dan Selamat Menyambut Hari Raya yang bakal menjelang tak lama saja lagi.

You Might Also Like

3 ulasan

  1. macam best je kak...boleh order lagi ke...

    ReplyDelete
  2. kalaulah boleh post ke india kan. saya order. haha

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.