SOHO | Opis Comey Di RumahKu

June 03, 2015



Assalamualaikum,selamat petang semua..Hari nie Kak Sue datang mood rajin nak mengemas SOHO Opis Comey Kak Sue kat rumah nie.Tau dak apa benda SOHO tu,ia di panggil small office,home office ..gitew.Fefeling pejabat di rumah gitu..miahahaha!!Dah tak tertahan rasanya mata nie dok tengok buku-buku dan kertas kerja berlonggok atas meja.Dengan berabuk sakannya,MasyaAllah..sakit je mata tengok.Bila dah kemas dan bersih baru la rasa selesa dan semangat nak buat kerja dan berblogging..Kak Sue memang pantang tengok rumah atau benda bersepah dan berabuk nie,sakit kepala dan stress menyerang,kang nak moody je kerjanya...ehehe..
Gambar Family Tersayang - jadi peneman setia..
Rak - untuk koleksi majalah masakan dan buku kesayangan
InsyaAllah,niat nak tambah board kat ruang yang kosong kat dinding untuk reminder event atau job berniaga Kak Sue nanti..jadi nanti boleh refer kat situ je kan.Kadang list customer ntah ke mana perginya.Hencik Shubenku mana nak simpan semua tu,hakak jugak yang selalu dok update dan buat list.Maklumlah Kak Sue nie kiranya bahagian marketing dan PA pada Hencik Shuben Kak Sue tu lah..ehhehe..Selain pada tu Kak Sue plan nak tambah pewangi untuk extra mood bila Kak Sue buat keja kat SOHO Kak Sue nie nanti.Hamboiiii.. beriya baq hang..!!Kalau tak rajin up date entry blog dan tak siap list customer tak tau la kan...hahahaha..Jom kita pakat hias Opis Comey Di Rumah..kita,Jumpa lagiiiii,Papaiii!!!

You Might Also Like

4 ulasan

  1. itulah ain pun igt nak buat satu sudut SOHO jugak hehe. Tapi malas dia mendahului. tak boleh buat apa la. Btw cntik la hijau pink ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ain jom la buat SOHO..rajin2 kan jugak diri tu..ehehe..tq Ain Kak Sue mmg suka hijau.. ;)

      Delete
  2. sy pun xleh tengok benda bersepah2 nih rimas jadi semua xkena.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn..rasa rimas je..dah kemas lega mata..ehehe..

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.