Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak 2015

June 15, 2015

Assalamualaikum semua,tak beberapa hari lagi kita dah nak menyambut bulan Ramadhan bulan yang mulia penuh dengan keberkatan..Seperti mana yang telah di sebutkan dalam satu hadis,"Sesungguhnya telah datang kepada kamu bulan Ramadhan bulan yang di berkati,di mana Allah telah menfardhukan ke atasmu puasa.Dibuka padanya pintu-pintu syurga dan di tutup padanya pintu-pintu neraka,di tambat padanya syaitan-syaitan.Padanya satu malam lebih baik daripada seribu bulan,siapa yang di halang kebaikannya,sebenarnyadia telah di halang kebaikan yang banyak. (Hadis ini di keluarkan oleh Ahmad,al Nasa'ei daripada Abi Hurairah)Semoga Allah melapangkan masa untuk kita perbaiki dan menambahkan amal kita pada bulan yang mulai nie kan..kerana setiap amalan kita di bulan ini akan di gandakan.Kak Sue memang suka sangat dengan suasana di bulan Ramadhan yang memang di tunggu-tungu oleh kita semua sebagai umat Islam.
Di kesempatan ini jugak,Kak Sue ingin memohon maaf andai ada salah silap samada secara sengaja atau tidak,dan Kak Sue juga memaafkan semua orang,baik di dunia dan akhirat..Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak 2015 untuk semua family tersayang,kawan-kawan dan pembaca blog Kak Sue yang di sayangi...semoga Ramadhan kali ini lebih baik dari sebelumnya..aamiin ya Rab...!!!

You Might Also Like

2 ulasan

  1. selamat jugak kak.. moga puasa kita thn ni diberkati

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamiin..tq Mas rajin singgah,moga cepat sembuh demamnya tu ye.. ;)

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.