Pati Kelapa Laut MAN JAVA 2015 - Bukan Senang Nak Senang..

June 25, 2015

Assalamualaikum,Selamat pagi khamis semua..sudah seminggu dah kita berpuasa..Puasa tahun nie Kak Sue ingat nak mantain je masak kat rumah hari-hari tapi semalam tak berdaya pula di sebabkan busy temankan Abang Man menghantar Pati Kelapa Laut MAN JAVA di tambahkan emosi tak stabil terus mood ke laut..hamboi emosi gitew ye..ehehe..Alhamdullilah hari nie rasa lebih baik,mohon semoga Allah mudahkan urusan Kak Sue dan family Kak Sue,di jauhi segala perkara dan orang yang berniat tidak baik, semoga hati redha dalam setiap dugaan dari Allah..

Bukan senang nak senang kan..janji kita sentiasa berusaha dari hasil titik peluh kita sendiri.Kadang yang datang berbagai dugaan,cuma hati kita sahaja nak kena kuat atau tidak dalam menangani masalah dan individu.Kak Sue nie jenis straight forward dan staright to the point je..tak suka nak bengkang bengkok bagai semua..bagi mudah kerja dan mudah paham is senang...

Kak Sue ada bermacam perancangan untuk produk Kak Sue dan Abang Man.Semua sudah di susun satu persatu.IsyaAllah akan direalsasikan tak lama lagi.Harapan Kak Sue satu hari nanti produk Pati Kelapa Laut MAN JAVA setanding dengan jenama lain di pasaran di seluruh Malaysia.Tolong doakan ye kawan-kawan.Kak Sue berterima kasih pada keluarga Kak Sue yang tersayang,semua kawan-kawan dan tak lupa juga untuk ahli #KBBA yang sentiasa memberi pandangan dan nasihat terutama untuk fonder KBBA saudara Ben Ashaari kawan blogger Acik Aku Penghibur dan hencik Sohoque ..Terima Kasih Semua..

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.