Kelapa Laut Man Java Penghataran Ke Larkin,Johor..

Assalamualaikum semua,hari nie ada penghantaran Kelapa Laut Man Java ke Larkin,Johor untuk stok bulan Ramadhan nanti..Bermula minggu nie,...

Assalamualaikum semua,hari nie ada penghantaran Kelapa Laut Man Java ke Larkin,Johor untuk stok bulan Ramadhan nanti..Bermula minggu nie,Kak Sue dan Abang Man sibuk menguruskan penghantaran dan packing pati Kelapa Laut Man Java untuk order bulan Ramadhan nanti.Semua penghantaran akan di packing dan di hantar mengikut peringkat dan kawasan.Di minta semua peniaga-peniaga sila confirm kan order anda semua seminggu sebelum bulan Ramadhan ye..Harap dapat beri kerjasama dan pada yang berminat dengan produk kami boleh lah hubungi seperti yang Kak Sue sertakan di bawah.Untuk maklum balas lebih cepat sila whatsap di nombor yang Kak Sue sertakan tu ye,sekian..Terima Kasih semua..

Man Java Kelapa Laut
Man Java
012 5854998 / 012 5844736
Email
skabdy@yahoo.com

 *Untuk info lebih lanjut klik DI SINI *

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.