Jom Sihat Bersama Kak Sue Joging lagi..

June 09, 2015

Assalamualaikum,selamat pagi semua..hari nie Kak Sue pegi joging lagi..seronok pulak hari tu,berjoging temankan anak dara..Rasa badan sihat je lepas joging..berpeluh sakan..Kadang seharian dalam rumah dok berkipas,berekon.. pun tak bagus jugak kan..sekali sekala kena beriadah kat luar rumah biar berpeluh sikit..Pepagi pun ramai jugak ibu-ibu sebaya Kak Sue yang datang sini,ada yang joging,ada yang senaman ringan,bermain badminton dan bawa anak-anak kecil bermain kat taman permainan kat situ..Kalau ada kawan-kawan yang berdekatan dengan Bandar Tasik Puteri,Rawang boleh lah join Kak Sue lain kali ye..Boleh kita joging sama-sama.. ehehe..


You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.