Final Piala FA..

May 23, 2015

Assalamualaikum semua,hari yang di tunggu sudah tiba,perlawanan akhir untuk merebut juara Piala FA 2015 antara Kelantan dan Lionxii.Kak Sue pepagi dah bangun bersiap nak ke stadium,nak kena awal pagi kali nie.Serik dah berapa kali pengalaman sampai je jalan nak masok stadium kat parking C tu,kena jerkah ngan polis trafik walaupun ada pas peniaga,dok la suruh pusing berapa kali kawasan stadium tu..hangin betul!!Satu hal lagi nak masuk dalam stadium,checking ketat gila sampai anak sendiri nak kena pakai pas,tapi elok jugak lah gitu so kuranglah runner runner yang nak masok suka hati tok hanjang depa kan..ehehehe..





Alhamdullilah,dari rumah masuk ke highway dan sampai stadium jalan clear gila..Kak Sue drive dengan tenang je pagi tadi.Urusan nak masuk stadium pun mudah je kali nie..memang lega betul.Masuk stadium loading barang dan mula la bekerja keras sebab dengar fan masok pukul 4 petang.Nanti macam yang lepas tak dan nak setting tempat air betul betul jadi kelam kabut.Kita nak walaupun busy is steady..wah giteww..Okay lah fan dah mula masok nie..doakan Kak Sue murah rezeki ye..Jumpa lagi..Papai...!!



You Might Also Like

2 ulasan

  1. bestnya berniaga macam2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullilah Tira..yg mana ada peluang Kak Sue n Bg Man cuba..semua jual ehehe..penat tapi seronok bila barang semua habis..

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.