Jus Durian Belanda Man Java

May 21, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Kak Sue nak buat pengumuman sikit nie. Wah pengumuman gitu ya.. Tahun nie Man Java Enterprise akan keluarkan produk baru untuk Pasar Ramadhan. Produk baru yang kami keluarkan ialah Jus Durian Belanda. Kalau sambutan mengalakkan kami akan teruskan untuk hari-hari biasa. Buat masa sekarang kami cuma bekalan Jus Durian Belanda untuk peniaga Pasar Ramadhan dulu..

jus durian belanda man java
Jus Durian Belanda Man Java

Jus Durian Belanda Produk Terbaru Dari Man Java

Kami dah mula menerima tempahan untuk Pasar Ramadhan. Ada beberapa orang peniaga berminat nak mencuba. Nanti Kak Sue akan update kawasan atau Pasar Ramadhan mana yang akan berniaga Jus Durian Belanda nie ya. 

Bagi yang nak buat minum sendiri atau nak buat jamuan untuk hari raya pun boleh order juga ya. Lagi pun buah Durian Belanda nie banyak khasiatnya antaranya anti kanser kan. Jadi elok lah kalau ada stok kat rumah tinggal blender sikit isi atau terus bancuh pun boleh.. 

Macam biasa untuk order boleh whatapps tiga hari sebelum penghantaran.Pada yang berminat boleh lah terus intai detail kat bawah nie

Man Java Enterprise
Whatsapp
012 5854998 / 012 5844736
Email
skabdy@yahoo.com

You Might Also Like

10 ulasan

  1. Wah sedap tu durian belanda. Anti cancer yg penting. Semoga terus berkembang business abg man ye kak.

    ReplyDelete
  2. wah...ni feveret kami ni kak.. harus la nak cuba nanti!

    ReplyDelete
  3. Fav SA ni..akak ada jual utk org perseorangan x? Nanti bg tau ye..SA nak la..sedap ni minum sejuk2

    ReplyDelete
  4. adoi.. sedpanye kak !!! nak beli sebotol.. pos ke bukit jalil ye..

    ReplyDelete
  5. bestnya kak.. nak gak try ni...

    ReplyDelete
  6. sedapnya durian belanda. sy suka sgt buah durian belanda. semoga terus maju kak.

    ReplyDelete
  7. Wah, dah ada produk baru.nnti bwk balik kpg satu.nak rasa

    ReplyDelete
  8. Tahniah Kak su dan Suami. Semoga terus maju
    Cm menanti kak su update kawasan mana tau dekat dengan tempat cm boleh try

    ReplyDelete
  9. saya suka kak..nak cuba nanti tau

    ReplyDelete
  10. nak cuba kak..adoii..macamlain dari lain ni

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.