Terubat Rindu

January 07, 2016

Assalamualaikum semua,sejak dua menjak nie entri semua pasal rindu dan anak-anak Kak Sue.Macam anak Kak Sue sorang aja yang masuk asrama kan..ehehe,tapi tak kisah pun apa orang nak kata.Kak Sue nak kongsikan kat blog Kak Sue nanti kalau Kak Sue dah tak ada boleh la anak-anak Kak Sue baca sebagai kenangan..
Semalam Kak Sue terima gambar dari Ustaz Ishak kat asrama anak Kak Sue,punya la berbunga hati nie Allah aja yang tahu.Bila tengok je gambar depa Ya Allah menangis gembira Kak Sue,Abang Man dan Kakak.Terubat rasa rindu kat hati nie.Tengok anak-anak dalam keadaan baik dan gembira,kita pun rasa lega sangat
Ibu dan Abah harap Abang dan Adik tetapkan azam untuk buat dan menjadi yang lebih baik untuk diri sendiri dan berkhidmat untuk arah kebaikan bila dah keluar nanti.Ibu tak kisah pun apa pandangan orang terhadap keputusan Ibu dan Abah,yang penting pandangan Allah.Semoga anak-anak Ibu berjaya dalam pendidikan ilmu dunia dan akhirat.Sayang semua anak-anak Ibu hingga ke Jannah..aamin ya rab..


You Might Also Like

1 ulasan

  1. patut la status fb semua sedih2 je sejak kebelakangan ni kak.. hehehe .

    hebat anak kak sue. bukan semua orang mampu jadi ahli agama :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.