Delivery Kelapa Laut MAN JAVA Geng Blogger

Assalamualaikum, hai semua! Kak Sue nak kongsi cerita delivery Kelapa Laut MAN JAVA Geng Blogger baru-baru nie ke beberapa tempat. Alhamdullilah, order tetap ada macam biasa cuma tak lah sebanyak dan sesibuk macam bulan puasa. Macam biasa juga dah kumpul beberapa order baru kami hantar sekali semua. Sambil hantar untuk peniaga, kami hantar sekali Kelapa Laut Man Java geng blogger Kak Sue..

Delivery Kelapa Laut MAN JAVA Geng Blogger
Delivery Kelapa Laut MAN JAVA Geng Blogger

Delivery Kelapa Laut MAN JAVA Geng Blogger

Sebenarnya lama dah Kak Sue janji nak buat delivery Kelapa Laut MAN JAVA pada kawan-kawan blogger tapi kumpul order yang lain dan hantarkan sekali. Seronok juga sambil hantar order dapat jumpa kawan-kawan kan. Ada yang baru pertama kali Kak Sue jumpa tau..

Antara kawan blogger yang Kak Sue buat delivery Kelapa Laut MAN JAVA kat Shah Alam hari tu ialah Blogger Azlinda Azman dan Blogger Adda. Linda dah banyak kali juga jumpa, Adda pertama kali jumpa tapi macam kenal lama pula. Sakan borak sampai tak sedar seluar basah kena hujan.. hahaha! Senang kan kawasan yabg sama jadi hantar sekali harung..

Delivery Kelapa Laut MAN JAVA Geng Blogger
Delivery Kelapa Laut MAN JAVA Geng Blogger - Blogger Azlinda Azman
Delivery Kelapa Laut MAN JAVA Geng Blogger
Delivery Kelapa Laut MAN JAVA Geng Blogger - Blogger Adda
Dua lagi blogger Kak Sue hantar ialah Bonda Zailifah dan Blogger Anil Wanina pun dalam satu kawasan juga. Area Putrajaya dan Cyberjaya. Blogger dua orang nie dah banyak kali dah jumpa. Yang paling kerap jumpa Anil lah kalau pergi food review kat Shah Alam tu. Cuma kadang kalau masing-masing sibuk tak sempat nak borak lama-lama..

Delivery Kelapa Laut MAN JAVA Geng Blogger
Delivery Kelapa Laut MAN JAVA Geng Blogger - Blogger Bonda Zaidalifah
Delivery Kelapa Laut MAN JAVA Geng Blogger
Delivery Kelapa Laut MAN JAVA Geng Blogger - Blogger Anil Wanina
Terima kasih tau korang, harap berpuasahati dengan Pati Kelapa Laut Man Java tu tau, kalau ada apa yang patut di tambah baik silalah bagi tau Kak Sue laju-laju. Nantikan cerita delivery Kelapa Laut Man Java geng blogger lagi lain kali ya.. papai!

21 comments

  1. nampak sedap pula dah
    hehehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..banyak nikmat dalam satu masa kan kak Sue...syukur..

    ReplyDelete
  3. Wah, bestnya. Saya nak jugak.

    ReplyDelete
  4. Untungla dah jumpa dengan yang lain

    ReplyDelete
  5. Seronok sgt dpt jumpa kak sue.. berborak bagai nak ram tak Kira ujan lebat haha.. tapi kelapa laut man java memang sedap akak. Panas2 ni minum sejuk badan kite. Harap boleh jumpa lagi
    P/s: nyesal tak nyorokkan bada sikit masa ambil gambar. Nampak besau nau sebelah kak sue hahha

    ReplyDelete
  6. Pernah jumpa anil dulu tapi Linda X penah jumpa lagi. Harap adalah jodoh nk jumpa

    ReplyDelete
  7. Memang best sangat.. . Waktu panas dapat minum air ni. . Lega dan sejuk rasa tekak.. tq Kak Sue, aie memang sedap sekali. ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Typo pulak.. air kendongdong dgn kelapa laut mmg sdp

      Delete
  8. Kak su bila nak sampai kat miza ne.

    ReplyDelete
  9. Nak left lahhhhh. Merajuk. Hahaha.

    ReplyDelete
  10. Ramainya blogger dpt jpa...seronok..mesti happening..

    ReplyDelete
  11. Bestnya dapat jumpa kawan blogger. Best tengok air kelapa laut tu. Kalau kak sue turun cyberjaya nak jugak merasa. Office kita dekat dengan office bonde ☺

    ReplyDelete
  12. bila mai KL bagitau la Sal k.sue...nak order jugak nanti tau..

    ReplyDelete
  13. Boleh tak Man Java tu hantar ait kedondong ni ke JB..sedapnya

    ReplyDelete
  14. Wah laku betul di kalangan blogger ni kak su...kalau dekat nak rasa juga

    ReplyDelete
  15. Musim panas ni sedap betul kalau dapat minum air kelapa laut tu kak sue😍😍

    ReplyDelete
  16. mudah2an murah rezeki akak lagi dalam bisnes ni. Aminnnn

    ReplyDelete
  17. Teringin nak merasa.. Heheh kak sue kalo mai penang bawak ehh

    ReplyDelete
  18. Nampak sedap lah Lia nak cuba jugak. pos lah please ;)

    www.liahasty.com

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.