Birthday Giveaway by Mrs Pip

Assalamualaikum, hai semua! Kali nie Kak Sue nak join Birthday Giveway by Mrs Pips pula. Korang pun jom lah ramai-ramai join, selain kita support kawan blogger dapat tambah kawan baru juga. Lagi pun syarat Birthday Giveaway by Mrs Pip nie mudah ja korang. Jom kita tengok syaratnya jom..

Birthday Giveaway by Mrs Pip
Birthday Giveaway by Mrs Pip - Klik banner untuk join

Birthday Giveaway by Mrs Pip

Sebenarnya Birthday Giveaway by Mrs Pip nie beliau nak buat bulan lepas sempena birthday dan blogversary tapi ada perkara yang tak dapat nak dielakkan. Jadi sekarang nie baru sempat nak buat. Jom kita tengok syaratnya jom..

1. Buat entri bertajuk "Birthday Giveaway by Mrs Pip" copy paste dan backlink kan banner di atas

2. Wajib follow blog Mrs Pip

3. Ada IG, wajib follow instagram Mrs Pip - www.instagram.com/mrspip18

4. Ada FB, wajib follow Fb page Mrs Pip - m.facebook.com/MrsPip18

5. Dah siap sila letak link penyertaan korang kat kotak komen

Haa.. senang ja kan syaratnya. GA nie tamat pada 8 April 2018 dan pemenang akan diumumkan, InsyaAllah dalam masa seminggu selepas GA tamat. Good luck semua..

2 comments

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.