Birthday Giveaway by Mrs Pip

Assalamualaikum, hai semua! Kali nie Kak Sue nak join Birthday Giveway by Mrs Pips pula. Korang pun jom lah ramai-ramai join, selain kita s...

Assalamualaikum, hai semua! Kali nie Kak Sue nak join Birthday Giveway by Mrs Pips pula. Korang pun jom lah ramai-ramai join, selain kita support kawan blogger dapat tambah kawan baru juga. Lagi pun syarat Birthday Giveaway by Mrs Pip nie mudah ja korang. Jom kita tengok syaratnya jom..

Birthday Giveaway by Mrs Pip
Birthday Giveaway by Mrs Pip - Klik banner untuk join

Birthday Giveaway by Mrs Pip

Sebenarnya Birthday Giveaway by Mrs Pip nie beliau nak buat bulan lepas sempena birthday dan blogversary tapi ada perkara yang tak dapat nak dielakkan. Jadi sekarang nie baru sempat nak buat. Jom kita tengok syaratnya jom..

1. Buat entri bertajuk "Birthday Giveaway by Mrs Pip" copy paste dan backlink kan banner di atas

2. Wajib follow blog Mrs Pip

3. Ada IG, wajib follow instagram Mrs Pip 

4. Ada FB, wajib follow Fb page Mrs Pip 

5. Dah siap sila letak link penyertaan korang kat kotak komen

Haa.. senang ja kan syaratnya. GA nie tamat pada 8 April 2018 dan pemenang akan diumumkan, InsyaAllah dalam masa seminggu selepas GA tamat. Good luck semua..

You Might Also Like

2 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.