Milagro Coffee Minuman Untuk Kesihatan

February 06, 2017

Assalamualaikum,hai semua!Milagro Coffee minuman untuk kesihatan.Kak Sue suka juga minum kopi tapi selalu minum kopi O yang biasa tu.Kalau kopi jenis bersusu dan berkrim nie kadang Kak Sue jadi sakit kepala.Beberapa hari lepas Kak Sue cuba minum Milagro Coffee,rasa pahit sikit tapi sedap dan tak rasa sakit kepala pun.Nampaknya macam sesuai dengan Kak Sue lah nie kan.Milagro Coffee bukan setakat kopi biasa aja, tapi Milagro Coffee minuman untuk kesihatan tau dan dijamin kebersihan dan kesihatan produk keluaran tempatan

milagro coffee minuman kesihatan,milagro malaysia

Milagro Coffee,Kopi Patawali


Jom kita tengok apa kelebihan dan bahan yang ada dalam Milagro Coffee nie.Bahan yang dicampur dalam Milagro Coffee nie antaranya herba Patawali,halia,lada hitam dan garam gunung.Kajian saintifik Patawali salah satu bahan dalam Milagro Coffee telah dijalankan di Fakuliti Sains Kesihatan UITM Puncak Alam.Hasil penyelidikan ini dikomersialkan bersama adunan herba terpilih menjadi minuman yang berkhasiat dan bermutu tinggi.Haa.. siap ada kajian lagi kan..


milagro coffee minuman kesihatan,milagro malaysia
Milagro Coffee Minuman Untuk Kesihatan


Kelebihan Milagro Coffee,Kopi Patawali


* Tinggi antioksidan
* Meredakan keradangan
* Merendahkan risiko menghidapi kencing manis
* Merendahkan kandungan gula yang tinggi
* Memulihkan tenaga dan meningkatkan kekuatan dalaman
* Membantu masalah rabun
* Membersihkan darah dan badan daripada toksin
* Awet muda


Testimoni Pengguna Milagro Coffee


milagro coffee minuman kesihatan,milagro malaysia
Testimoni Milagro Coffee


milagro coffee minuman kesihatan,milagro malaysia
Testimoni Milagro Coffee


milagro coffee minuman kesihatan,milagro malaysia
Testimoni Milagro Coffee

Kopi nie sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas.Produk nie dah ditestimonikan untuk siapa yang berpenyakit dan dah masuk dua tahun dalam pasaran juga mendapat sambutan yang amat mengalakkan dari pelanggan.Budak sekolah pun boleh minum untuk menguatkan kecerdasan otak,boleh kurangkan sedikit dos ya..Ibu dalam pantang dan ibu mengandung pun boleh minum..

Harga Sekotak Milagro Coffee
Semenanjung malaysia RM55 + Postage RM8
Sabah / Sarawak RM60 + Postage RM10


milagro coffee minuman kesihatan,milagro malaysia
Stokis dan Agen diperlukan di Milagro Coffee


Stokist dan Agen Diperlukan 

Banyak kelebihan kalau jadi stokis & ejen Milagro Coffe nie dan sesuai untuk siapa nak menjana pendapatan dari rumah atau yang nak mencari duit poket.Tiga kali seminar FB, IG dan marketing percuma di hotel setiap tahun.Bonus menarik dan lumayan termasuk pakej umrah..haa..bestkan..cecepat daftar tau..Untuk maklumat lanjut korang boleh intai kat sini ya

Facebook : MilagroMalaysia

Instagram : Milagro_coffee

Website : www.milagromalaysia.com


milagro coffee minuman kesihatan,milagro malaysia
Jom minum Milagro Coffee..Mmmm..sedap Ekk!

Selamat mencuba..!





You Might Also Like

8 ulasan

  1. Jom kekal sihat dengan milagro coffee kak..smlm SA minum petang..apa ke segar sampai kul 3am..kul 6 pagi ni dh bangun nak pi keja..td minum secawan kul 9am..terus segar walau x cukup tido

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann..yang penting tak manis sangat kan..

      Delete
  2. Kopi yang sedap dan baik untuk kesihatan.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..banyak kelebihan kopi nie

      Delete
  3. memula dkna baca MILO + COFFEE pastu terfikir, apa agaknya rasa air ni hahahhaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..cubalah nanti Dkna..

      Delete
  4. bagusnya kopi ni, smabil minum sambil jaga kesihatan

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.