Assalamualaikum semua,Kak Sue nak buat pengumuman sikit dan seperti biasa kalau ada perkara baru berkaitan dengan produk kami Pati Kela...

Assalamualaikum semua,jom kita semua juga untuk diri Kak Sue dan keluarga sentiasa meluangkan masa membaca Al-Quran setiap hari..Daripada...

Assalamuaalikum semua,kadang-kadang kita bertanya-tanya kat diri kita kenapa rezeki tak murah..Ada beberapa sebab kenapa rezeki kita tak ...

Assalmualaikum, hai semua. S etiap orang ada makanan kegemaran masing-masing kan. Sama lah macam Kak Sue nie.. kegemaran Kak Sue suka maka...

Assalamualaikum,hai semua..masih dalam bulan Syawal jadinya kita masih lagi meraikan hari perayaan selama sebulan kan.Setiap minggu ada s...

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue berkesempatan melepaskan rindu lagi pada Adik..Sebenarnya kebetulan Kak Sue menghadiri rumah terbu...

Assalamualaikum,hai semuaaa..sekarang Kak Sue tengok ramai yang mengamalkan makanan tambahan untuk kecantikan dan kesihatan.Kak Sue pun t...

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue nak kongsi gerai baru di depan rumah Kak Sue.Kira selang beberapa khemah aja dari gerai burger Abang...

Assalamualaikum semua,kalau hari tu ada Kak Sue kongsikan bisnes kecik Kakak,hari nie Kak Sue nak kongsikan bines kecik Abang anak kedua ...

 Assalamualaikum semua,Alhamdullilah hari nie dapat melepaskan rindu pada Adik.Rasanya kali nie Ibu lebih kuat berpisah sementara dari ...

Assalamualaikum semua,setiap tahun pasti ada antara kita yang berniat berpuasa enam dalam bulan Syawal nie kan..Kak Sue pun tak terkecual...

Assalamualaikum,tahun nie Kak Sue dan Abang Man dah sepakat tak ada buat open house macam tahun yang tahun-tahun sudah.Kata Abang Man tak...

Assalamualaikum,hai semua..tahun nie musim buah tak meriah sangat berikutan cuaca panas yang teruk beberapa bulan yang lepas.Alhamdullila...

Assalaamualaikum semua..Kak Sue nak buat pengumuman sikit kat sini mengenai order  Kelapa Laut MAN JAVA .Pihak Man Java Enterprise akan m...

Assalamualaikum semua..setiap tahun bila Kak Sue balik ke rumah sendiri di Rawang,Kak Sue akan adakan open house bagi meraikan family da...

Assalamualaikum semua,hari nie Kakak anak dara Kak Sue mood rajin nak masak.Lagi pun patutnya umur macam Kakak nie,dah pandai masak lauk ...

Assalamualaikum semua..nampaknya anak dara Kak Sue yang sorang tu memang ikut jejak langkah Abahnya,minat berniaga..Kakak dah lama bagi...

Assalamualaikum semua,selamat hari raya!Raya kan sebulan..ehehe.Masa untuk rumah sendiri pula hari nie.Kak Sue nak siapkan dan sediakan a...

Assalamualaikum semua,hari nie Adik bakal melangkah ke tempat baru.Rasa masih baru Adik bercuti bersama kami sekeluarga,rasa tak puas lag...

Assalamualaikum semua,masih beraya di kampung Abang Man di Tanjung Keramat.Raya kat sini masih meriah dengan tetamu yang datang dari jauh...

Assalamualaikum semua,raya ketiga dah.. jom balik Tanjung Keramat pula.Setiap tahun memang beginilah giliran Kak Sue dan Abang Man.Cuma t...

Assalamualaikum semua,masih dalam mood raya hari nie.Kak Sue kalau di kampung Batu Kurau rutin harian tolong Mak sediakan sarapan.Masa te...

Assalamualaikum semua, Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir dan Batin untuk semua keluarga dan kawan-kawan.Kesempatan ini Kak Sue dan ...

Assalamualaikum semua..sehari lagi kita nak menyambut Hari Raya AidilFitri.Macam mana dengan korang punya persiapan?Rumah Mak Kak Sue tah...

Assalamualaikum semua,jom balik kampung Batu Kurau pulak.Tahun nie giliran beraya di kampung Kak Sue,Batu Kurau Kampungku..eceh!Kak Sue...

Assalamualaikum semua,Alhamdullilah Kak Sue bertolak awal pagi tadi selepas bersahur.Jalan tak jammed  walaupun kereta dah mula banyak ...

Assalamualaikum semua,tak berapa hari lagi kita bakal menyambut Hari Raya Aidilfitri.Kak Sue masih dengan rutin harian kemas rumah tak ha...

Assalamualaikum semua,hari nie last penghantaran Kelapa Laut dan Kedondong Asam Boi  kepada semua pelanggan dan peniaga.Pihak kami akan b...

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.