Mama SeaFood Restoran Rawang | Sahur Pertama Ramadhan..

June 18, 2015

Assalamualaikum,Salam Ramadhan semua.Selamat menjalan ibadah puasa pada semua kawan-kawan dan pengunjung blog Kak Sue dan semoga tahun ini puasa kita lebih baik dari tahun sebelumnya ye.Hari nie Kak Sue nak review sikit satu tempat makan yang Kak Sue dah pergi makan kat situ beberapa kali.Semalam Kak Sue ke sana lagi,makan lewat malam aka sahur le sekali,sebab tau dah kang sahur mau semua tak makan punya dah..Restoran nie unik dan lain dari yang lain dari segi hiasan dalamannya tau..suka sangat..

Restoran Mama Seafood menyediakan menu ala thai tapi ada juga menyediakan pilihan makanan western.Terletak di Jalan Setia Rawang 1 di pekan Rawang,lokasinya tepi jalan memang boleh nampak dan senang je nak cari.Semalam Kak Sue order set yang boleh kita pilih kat menu lengkap dengan lauk pauk dan pilihan air buah sekali.Untuk anak bongsu Kak Sue pula,katanya Adik nak makan steak..so order la steak untuk dia..pergi mana-mana memang tu je pilihan dia..suka sangat ngan steak...layankan je lah..
Antara Menu istimewa yang terdapat di Restoran Mama Seafood
Makan lewat malam is sahur la terus..


Antara set pilihan menu Kak Sue semalam







Untuk tempahan boleh la hubungi no yang tertera ye..

Sedap dan berbaloi makan kat sini..Jom singgah jika ada kesempatan ye kawan-kawan..Papaiii!!





You Might Also Like

5 ulasan

  1. SEDAP!!. Salam Ramadhan kak!!

    ~ www.azlindaalin.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ramadhan Linda..tq sudi singgah sini ye.. :)

      Delete
  2. hahahaha..cari buat buka puasa nanti..

    ReplyDelete
  3. Ada no tel kedai makan ni tak?

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.